Плита Greta 1470-ГЕ-30А (D) 1470-ГЭ-30А (D)

Код товару: 1093490
Немає в наявності
  • Інформація по Greta 1470-ГЭ-30А (D)
  • Виробник: Greta
  • Гарантія: 36 міс.
  • Код виробника: 1470-ГЭ-30А (D)

Опис Плита Greta 1470-ГЕ-30А (D) 1470-ГЭ-30А (D)

Комбінована плита Greta 1470-ГЭ-30 (D) - це універсальний побутовий прилад, зручність якої оцінить будь-яка господиня. Ця плита поєднує в собі гідність газової і електричної плити одночасно і дозволяє використати два види енергії, що означає, що навіть при відключенні одного з них сім’я не залишиться голодною. А сміливий стильний дизайн вигідно доповнить інтер’єр вашої кухні.

Варильна поверхня плити оснащена зручно розташованими чотирма газовими конфорками різного розміру і потужності. Дві з них чудово підходять для тушіння і варіння. Найменша допоможе зварити смачну каву, також ідеальна для розігрівання вже готових блюд. А найпотужніша швидко і ефективно нагріватиме сковороду або каструлю великих розмірів. Комфортність використання підвищує функція электропідпалу.

Електрична духовка в цій моделі комбінованої печі відкриває перед вами можливість приготування різноманітних делікатесів. Круговий ТЭН дозволяє рівномірно розподіляти тепло усередині духовки і отримати незрівнянно просмажене блюдо. За допомогою верхнього ТЭНа ви можете надати хрустку апетитну скориночку. Функція гриль дозволить поласувати дуже смачними блюдами, нічим що не поступаються приготованим на вогнищі, соковиті усередині і ніжно хрусткі згори.

Характеристики Плита Greta 1470-ГЕ-30А (D) 1470-ГЭ-30А (D)

Основные характеристики
Тип варочной поверхности газовая
Количествово зон нагрева 4
Зоны нагрева поверхности газовая
Материал решеток поверхности сталь
Крышка варочной поверхности нет
Тип духовки электрическая
Газ-контроль нет данных
Электроподжиг есть
Турбо-конфорка (корона) нет
Гриль есть
Тип гриля электрический
Вертел нет
Конвекция есть
Термостат есть
Очистка духовки эмаль легкой очистки
Ящик для посуды есть
Размеры (ШхГ) 50х54
Цвет черный