Плита Hansa FCMW54009

Код товару: 1089436
Під замовлення
15496 Грн
  • Інформація по Hansa FCMW54009
  • Виробник: Hansa
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FCMW54009
  • Вага: 46.417 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - комбінована (газ+електро), кількість конфорок - 2 газові + 2 електричні, тип духовки - електрична, Гриль - так, електричний, 85 см, 50 см, 60 см, 35 кг, білий

Опис Hansa FCMW54009

Одні гідності
Отдельностоящая комбінована плита займає окрему нішу і безсумнівно користується попитом. Вона не вимагає вбудовування в кухонний гарнітур, тому немає фінансових витрат і складнощів з установкою. Головним достоїнством комбінованої плити є можливість працювати і на газі і на електриці. Вибираючи плиту Hansa FCMW54009, ви отримуєте прекрасно регульовані конфорки, призначені для приготування різноманітних страв і шикарну духовку з великим набором функцій.

Робіть вибір самі
Електрогазова плита Hansa FCMW54009 подбає про те, щоб родина не залишилася голодною навіть при відключенні одного з джерел енергії. Та й господиня сама вирішує, що для неї зручніше і економічніше - газові конфорки або електричні. Варильна плита оснащена електророзпалом, що дозволяє забути про використання сірників і паліїв. Функція газ-контроль відповідає за безпеку, якщо вогонь на плиті з якихось причин потухне, подача газу припиняється.

Електрична духовка
Плита Hansa FCMW54009 оснащена електричною духовкою, в якій виходить дивовижна випічка. На дверцятах ви знайдете рецепти, серед яких обов'язково виявляться улюблені. Чотири режиму дозволяють готувати різноманітні страви при оптимальній температурі. Підсвічування всередині духовки дозволяє контролювати процес приготування. Функція електрогриль забезпечить вас смачною рум'яною скоринкою. Курочка, рибка або навіть шашлик ідеальної прожарки порадують вас і ваших гостей.

Зовнішній вигляд
Плита Hansa FCMW54009 має прекрасний зовнішній вигляд - елегантне поєднання білого і чорного. Вона буде вигідно доповнювати інтер'єр вашої кухні. Висувной посудний ящик на роликах, в нижній частині приладу, дозволяє комфортно розташувати кухонне начиння.

Характеристики Hansa FCMW54009

Тип комбінована (газ+електро)
Також шукають з електророзпалом
Підсвічування так
Газ-контроль поверхні
Електропідпал конфорки
Зони нагріву газ/електро
Кількість конфорок 2 газові + 2 електричні
Матеріал решіток поверхні емальована сталь
Потужність і тип конфорок Передня права 2.8 кВт
Електропідпал поверхні в ручці
Тип духовки електрична
Корисний об'єм 67 л
Внутрішнє покриття емаль легкого очищення
Гриль так
Тип гриля електричний
Тип очистки очистка парою AquaClean
Індикатор температури немає
Висота 85 см
Ширина 50 см
Глибина 60 см
Вага 35 кг
Колір білий