Плита комбинированная Liberty PWE 6115 CSL

Код товару: 944796
Немає в наявності
  • Інформація по LIBERTY PWE 6115 CSL
  • Виробник: LIBERTY
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: PWE 6115 CSL

Опис Плита комбинированная Liberty PWE 6115 CSL

Гриль ідеально підходить для приготування стейків і риби. В цьому режимі можна приготувати соковиту страву з хрусткою скоринкою зверху.
Конвекція - це режим нагріву духової шафи, при якому повітря за рахунок роботи вентилятора постійно циркулює по всьому простору духовки. Цей нехитрий процес і дозволяє страві рівномірно пропектися з усіх боків, виключивши ситуацію, коли одна частина вашого кулінарного творіння залишилася сирою, а інша навпаки - підгоріла. Крім того Ви можете використовувати при приготуванні відразу кілька рівнів і одночасно готувати декілька страв, не побоюючись, що щось залишиться сирим або підгорить. Крім того, конвекція дозволяє швидше нагріти духовку до бажаної температури, за рахунок чого скорочується час приготування страв. Все це заощадить ваш дорогоцінний час і дозволить вам максимально ефективно витрачати електрику або газ.
Чавунні решітки
Чавунні решітки придадуть вашій плиті сучасний вигляд та практичність. Чавунні решітки більш стійкі до високих температур, мають покращену теплопровідність, що забезпечує повне використання виділяємого тепла з мінімальними його втратами. Крім того, чавунні решітки забезпечують підвищену стійкість посуду на плиті та легку перестановку з однієї конфорки на іншу. Великим плюсом чавунних решіток є те, що вони не втрачають свого первісного вигляду з часом користування.

Характеристики Плита комбинированная Liberty PWE 6115 CSL

Основные характеристики
Тип варочной поверхности комбинированная
Количествово зон нагрева 3+1
Зоны нагрева поверхности газовая+чугунные блины
Материал решеток поверхности чугунные
Крышка варочной поверхности стеклянная
Тип духовки электрическая
Газ-контроль нет
Электроподжиг есть
Турбо-конфорка (корона) нет
Гриль есть
Тип гриля электрический
Вертел нет
Конвекция есть
Термостат есть
Очистка духовки эмаль легкой очистки
Ящик для посуды нет
Размеры (ШхГ) 60х60
Цвет бежевый