Вінчик Ringel Main 25.5 см (RG-5103/6)

Код товару: 969325
Під замовлення
156 Грн
  • Інформація по Ringel RG-5103/6
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Main 25.5 см
  • Код виробника: RG-5103/6
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 26x8x8 см.
  • Короткий опис:

    силікон, силікон, 255 мм, 62 г

Опис Ringel Main 25.5 см

Силіконові аксесуари Main торгової марки RINGEL допоможуть вам у приготуванні ваших улюблених страв та збережуть ваш посуд. Особливо рекомендується для використання для посуду з антипригарним покриттям.


ОСНОВА ВИГОТОВЛЕНА З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Міцність та цілісність конструкції забезпечена тим, що стрижень виробу виготовлений з нержавіючої сталі


БЕЗПЕЧНИЙ ХАРЧОВИЙ СИЛІКОН

Безпечний харчовий силікон повністю покриває основу виробу. Не містить шкідливих речовин. Призначений для роботи при температурах від – 25 до + 230 градусів Цельсію.


БЕЗЕПЧНО ДЛЯ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ

Силіконові аксесуари RINGEL Main можна використати з будь-яким антипригарними покриттями без їх пошкодження. Ви можете безпечно та легко перемішати інгредієнти протягом приготування за допомогою аксесуарів RINGEL Main.


RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!


Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Характеристики Ringel Main 25.5 см

Матеріал силікон
Довжина 255 мм
Матеріал ручки силікон
Серія Main
Вага 62 г
Колір салатовий