Лопатка кухонна Ringel Main 27 см (RG-5103/1)

Код товару: 969329
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG-5103/1
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Main 27 см
  • Код виробника: RG-5103/1
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 27x6x3 см.
  • Короткий опис:

    Матеріал - силікон, Довжина - 27 см, салатовий

Опис Ringel Main 27 см

Силіконові аксесуари серії торгової марки RINGEL допомагають вам в приготуванні ваших улюблених страв та зберігають ваш посуд. Особливо рекомендуємо використати для посуду з антипригарним покриттям.


ОСНОВА ВИГОТОВЛЕНА ІЗ НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Міцність та цілісність конструкції забезпечена тим, що стрижень виробу виготовлений з нержавіючої сталі.


БЕЗПЕЧНИЙ ХАРЧОВИЙ СИЛІКОН

Безпечний харчовий силікон повністю покриває основу виробу. Не містить шкідливих речовин. Призначений для роботи при температурах від -25 до +230 градусів Цельсію.


БЕЗПЕЧНО ДЛЯ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ

Силіконові аксесуари Ringel Main можна використовувати з будь-якими антипригарними покриттям без жодного пошкодження його цілісності.


Ви зможете безпечно та легко переміщувати інгредієнти в процесі приготування за допомогою силіконових аксесуарів Ringel Main.


RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!


Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Характеристики Ringel Main 27 см

Довжина 27 см
Вага 98 г
Матеріал ручки силікон
Додатково підходить для посуду з тефлоновим покриттям
Колір салатовий
Серія Main
Матеріал силікон