Ваги кухонні First FA-6405

Код товару: 1174024
Під замовлення
526 Грн
  • Інформація по First FA-6405
  • Виробник: First
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FA-6405
  • Вага: 0.5 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - електронні, Конструкція - з плоскою платформою, максимальна вага зважування - 5 кг, градація - 1 г, одиниці вимірювання - г, кг, фунт, унція, Колір - сірий

Опис First FA-6405

Кухонні ваги First Austria FA-6405 належать до типу, що працює на електронному механізмі та показує точні значення. Зовнішній вигляд моделі неформатний: одна частина ваг являє собою круглу зважувальну платформу, а друга — панель з екраном. Разом вони утворюють цілісну техніку, яка має чудовий зовнішній вигляд, що вдало інтегрується в різні інтер'єрні рішення. Сріблястий відтінок з блакитними акцентами став чудовим варіантом оформлення, якому скрізь знайдеться місце.

LCD-дисплей
На корпусі є рідкокристалічний дисплей, який показує всі необхідні для налаштування дані, а також отримані вимірювання. Він дає можливість тримати контроль над процесом за допомогою постійного моніторингу у візуальному форматі.

Параметри зважування
Модель використовує точний електронний механізм, який реагує на найменші зміни в рівні прикладеної до платформи сили. Максимальний рівень ваги, який вона здатна зафіксувати, дорівнює 5 кг. Крок вимірювання склав 1 г. Це дає можливість точно дозувати інгредієнти, не змінюючи початкової рецептури.

Індикація перевантаження
Якщо в процесі зважування було перевищено максимальне навантаження, то ваги повідомлять вас про це. Розвантаживши їх, ви відразу ж відновите нормальний хід роботи, тим самим, не перенапружуючи всю систему і зберігши її чутливість.

Опція тарокомпенсації
Тарокомпенсація стала ідеальним засобом спрощення роботи з вагами. Вона допоможе швидко відміряти інгредієнти, не використовуючи при цьому додаткову обчислювальну техніку. Просто обнуляйте значення перед додаванням кожної нової складової в миску. Ця опція дає змогу зручно зважувати сипучі продукти, ягоди та дрібні фрукти.

Вимкнення пристрою
Модель використовує систему ручного й автоматичного вимкнення: якщо ви забули вимкнути ваги, вони зроблять це за вас! Кухонні ваги First Austria FA-6405 — це зручний пристрій, призначений для точного і швидкого зважування продуктів.

Характеристики First FA-6405

Тип електронні
Конструкція з плоскою платформою
Максимальна вага зважування 5 кг
Градація 1 г
Одиниці вимірювання фунт
Матеріал корпуса пластик
Тип керування кнопки
Дисплей РК-дисплей
Функція тарокомпенсація так
Індикатор перевантаження так
Індикація низького заряду батареї так
Живлення батарейка
Елемент живлення 2 х ААА
Особливості облік тари
Габарити 5 х 23 х 5 см
Вага 0.7 кг
Колір сірий