Ваги кухонні Magio MG-793

Код товару: 944504
Немає в наявності
  • Інформація по Magio MG-793
  • Виробник: Magio
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: MG-793
  • Вага: 0.38 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - електронні, Конструкція - з плоскою платформою, максимальна вага зважування - 5 кг, градація - 1 г, Колір - сріблястий

Опис Magio MG-793

Дизайн кухонних ваг Magio MG-793 є досить привабливим і повністю відповідає поняттю мінімалізму в інтер'єрі. Плоска сталева платформа виглядає дуже фактурно. За рахунок класичного сріблястого кольору ідеально вписується в будь-який інтер'єр. Класичний форм-фактора у вигляді прямокутника додає дизайну геометричности.

Вимірювання ваги. Представлена ​​модель адаптована для зважування маси, що не перевищує 5 кг. Крок виміру становить 1 г, тому ви отримуєте досить точні результати. У пристрої реалізований функціонал вибору одиниць виміру, тому вам не потрібно буде вручну перераховувати вага самостійно, якщо в рецепті використовується інша метрична система.

Обнулення тари. Опція тарокомпенсація дозволяє обнулити вагу посуду для зважування. Такий хід дозволить провести зважування, не відволікаючись на додаткові розрахунки. Точне дотримання пропорцій, наведених в рецепті гарантовано!

Індикація перевантаження. Механізм оснащений пристроєм, що визначає перевантаження ваг. Якщо ви поставили на них масу, яка перевищує допустиме значення в 5 кг, то спрацює відповідний індикатор.

Характеристики Magio MG-793

Виробник Magio
Модель MG-793
Артикул MG-793
Тип електронні
Конструкція з плоскою платформою
Максимальна вага зважування 5 кг
Градація 1 г
Матеріал корпуса метал
Тип управления сенсорне
Дисплей РК-дисплей
Функція тарокомпенсація так
Індикатор перевантаження так
Індикація низького заряду батареї так
Колір сріблястий