Ваги кухонні Saturn ST-KS7834

Код товару: 1441433
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-KS7834
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ST-KS7834
  • Вага: 0.17 кг.
  • Габарити: 22x19x3 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електронні, Конструкція - з плоскою платформою, максимальна вага зважування - 5 кг, градація - 1 г, одиниці вимірювання - г, кг, фунт, унція, Колір - різнокольоровий

Опис SATURN ST-KS7834

Кухонні ваги Saturn ST-KS7834 - вибір сучасних господинь
Можливість точно зважити продукти обіцяє отримання потрібного результату при готуванні за рецептом, тому наявність ваг на кухні давно стало звичним. Вони компактні, прості у використанні і не вимагають спеціальних налаштувань для початку роботи. Кухонні ваги Saturn ST-KS7834 повністю відповідають даним критеріям і готові стати незамінним помічником любителям кулінарних шедеврів.

Стильний дизайн і компактність
Пристрій має класичну квадратну форму і виготовлено з міцного скла з нанесеним на нього яскравим малюнком. Дисплей в нижній частині приладу чітко виділяється на площині і чітко покаже значення з різних точок огляду. Габарити і вага дозволяють легко переносити виріб по дому, а, при необхідності, взяти з собою в поїздку або в гості.

Основні характеристики
Електронний механізм виведе на екран показники до 5 кг маси і гарантує точність вимірювання в межах 1 г, що дуже важливо при наявності в рецептурі інгредієнтів з малим об'ємом. Функція «тарокомпенсация» стане в нагоді при вимірюванні речовин безпосередньо з коробки (попередньо зваживши такий же контейнер і обнулила показання), а також допоможе визначити фактичну вагу залишків продукту. 2 мікропальчіковие батарейки миттєво подадуть харчування до механізму після включення, а при відсутності роботи їх легко можна замінити на аналогічні.

Додаткові відомості
Догляд за платформою здійснюється за допомогою звичайної вологої серветки, яка без проблем видалить всі можливі забруднення. Зберігання конструкції в доступних місцях (в шафі або на полиці) робить її використання ще приємнішим і практичним. Одним з головних переваг кухонних ваг Saturn ST-KS7834 є їх ціна, що дозволяє зробити це функціональний пристрій доступним для кожного.

Характеристики SATURN ST-KS7834

Тип керування сенсорне
Тип електронні
Конструкція з плоскою платформою
Максимальна вага зважування 5 кг
Градація 1 г
Одиниці вимірювання фунт
Матеріал корпуса загартоване скло
Дисплей РК-дисплей
Функція тарокомпенсація так
Індикатор перевантаження так
Індикація низького заряду батареї так
Живлення батарейка
Елемент живлення 2 х ААА
Особливості автовідключення
Колір різнокольоровий
Також шукають недорогі