Кух.прилад RINGEL Oder Терка одностороння (RG-5101/8)

Код товару: 912971
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG-5101/8
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Код виробника: RG-5101/8
  • Вага: 0.078 кг.

Опис Кух.прилад RINGEL Oder Терка одностороння (RG-5101/8)

Терка одностороння


RINGEL Oder - серія стильного кухонного приладдя, виготовленого з якісних матеріалів і прикрашеного контрастною червоною смужкою. Завдяки ергономічному дизайну всі аксесуари RINGEL Oder зручні у користуванні.


ЯКІСНЕ ЗАТОЧЕННЯ ЛЕЗА


Робоча поверхня терки виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі. Матеріал, який не піддається корозії, не вбирає в себе запахи та не окислюється. Гостра заточка зубців терки дозволяє легко подрібнити овочі, фрукти, сир та інші продукти.


БЕЗПЕЧНЕ ВИКОРИСТАННЯ


Пластиковий обідок односторонньої терки забезпечує зручне та безпечне використання односторонньої терки.


РУЧКА З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ


Ефектне сатинове полірування забезпечує зручність утримання в руці. Ручки зі сталі не згинаються і не деформуються.


ОТВОРИ НА РУЧКАХ


Спеціальні отвори на ручках для зручного зберігання в підвішеному вигляді на гачках.


ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТІ МАТЕРІАЛИ


При виготовленні кухонного приладдя використано якісні та безпечні для здоров'я матеріали. Усе кухонне приладдя можна мити в посудомийній машині.


У серію кухонного приладдя RINGEL Oder входять: ложки, лопатки, лопатки з прорізами, шумівки, картоплем'ялки, ополоник, овочечистка, терка одностороння, терка вузька та лопатка для сиру.


RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні


Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду та вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!


RINGEL - залізний характер, блискучий смак!


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.

Характеристики Кух.прилад RINGEL Oder Терка одностороння (RG-5101/8)

Серія Oder
Матеріал Нержавіюча сталь, Пластик
Можна мити в посудомийній машині Так
Артикул RG-5101/8