Радіатор охолодження Gelid Solutions SubZero XL M.2 SSD RED (M2-SSD-20-A-4)

Код товару: 1142939
Під замовлення
408 Грн
  • Інформація по GELID Solutions M2-SSD-20-A-4
  • Виробник: GELID Solutions
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SubZero XL M.2 SSD RED
  • Код виробника: M2-SSD-20-A-4
  • Вага: 0.05 кг.
  • Короткий опис:

    Для процесорів - SSD M.2, M.2 22110 SSD

Опис GELID Solutions SubZero XL M.2 SSD RED

Комплект охолодження SSD SubZero M.2 XL (HS-M2-SSD-20)

SubZero M.2 XL призначений для ефективного охолодження твердотільного накопичувача M.2 Type 22110 та запобігає тепловому регулюванню. Це допомагає поліпшити продуктивність, збільшити довговічність та підвищити цілісність даних твердотільних накопичувачів. SubZero M.2 XL використовує надтонкий алюмінієвий радіатор та спеціально виготовлені термопрокладки, щоб забезпечити найкращу передачу тепла та підтримувати значно знижені робочі температури для ІС пам'яті та інших електронних компонентів твердотільного накопичувача M.2.

Крім того, набір з 3 надміцних силіконових кільцевих кріплень постачається з SubZero M.2 XL для забезпечення безпечного кріплення радіаторів. SubZero M.2 XL має швидку установку та підходить для всіх стандартних твердотільних накопичувачів M.2 Type 22110, призначених для ноутбуків або настільних ПК.

Пояснення щодо теплового регулювання:

Термічне регулювання - це техніка, за допомогою якої частота ІС може бути автоматично відрегульована для зменшення кількості тепла, що виробляється ІМ. Зазвичай електронні компоненти SSD працюють у стандартному діапазоні температур на повній швидкості. Але у випадку великих робочих навантажень - запуску таких програм, як комп’ютерні ігри, обробка відео чи інші обчислювальні дані - контролер SSD та мікросхеми пам’яті можуть генерувати надмірне тепло через велику кількість операцій читання / запису та великих даних вихід.

Для охолодження твердотільного накопичувача застосовується автоматичний робочий цикл, ефективна частота твердотільного накопичувача стає нижчою, а робоча температура поступово входить у нормальний діапазон. У цьому циклі продуктивність твердотільного накопичувача погіршується, доки він не стане холоднішим. Деякі ноутбуки також можуть погано охолоджувати всередині шафи M.2. У цьому випадку може статися послідовна активація теплового дроселювання, що призведе до постійної недостатньої якості SSD M.2.

SubZero M.2 XL значно покращує охолодження твердотільного накопичувача M.2. Тому робоча температура підтримуваного твердотільного накопичувача стає набагато нижчою. SubZero M.2 XL допомагає підтримувати температуру в межах норми при будь-якому робочому навантаженні та запобігає активації теплового дроселювання.

Характеристики GELID Solutions SubZero XL M.2 SSD RED

Виробник Gelid Solutions
Модель SubZero XL M.2 SSD RED
Артикул M2-SSD-20-A-4
Для процесорів SSD M.2
Під сокети M.2 22110 SSD