Система рідинного охолодження ThermalTake Water 3.0 360 ARGB Sync (CL-W234-PL12SW-A)

Код товару: 930718
Під замовлення
6226 Грн
  • Інформація по Thermaltake CL-W234-PL12SW-A
  • Виробник: Thermaltake
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Water 3.0 360 ARGB Sync
  • Код виробника: CL-W234-PL12SW-A
  • Вага: 2.23 кг.
  • Габарити: 47x18x14 см.
  • Короткий опис:

    Для процесорів - INTEL, AMD, сокет - 1151, AM4, 2066, 1150, 1155, AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, 2011-3, 1156, 1366, 2011, діаметр вентиляторів - 120 мм, Підсвічування - RGB, 1500 об/хв, матеріал радіатора - алюміній + мідь, Тип підшипників - гідродинамічний (FDB Bearing), рівень шуму - 25.8 dB

Опис Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync

Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync Edition представляє собою готову до використання замкнуту систему рідинного охолодження, що складається з трисекційного радіатора з трьома вентиляторами Pure ARGB 120мм і потужної помпи, суміщеної з водоблоком. Кожен вентилятор має компресійні лопаті, гідравлічний підшипник і RGB підсвічування на 16.8 млн. кольорів, яким можна керувати за допомогою контролера, що входить в комплект. Крім цього, підсвічування можна синхронізувати з підсвічуванням материнських плат виробництва Asus, Gigabyte, MSI та AsRock, що мають спеціальний інтерфейс для підключення світлодіодних стрічок з адресними світлодіодами 5V RGB.
Water 3.0 360 ARGB Sync Editio - це ефективне і стильне охолодження вашого CPU.
Сертифікат Tt LCS
Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS удостоюються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищим вимогам по дизайну, ергономіці і якості охолодження.
Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складних композитних систем (всі компоненти купуються окремо за бажанням користувача). Продукція з сертифікатом Tt LCS - вибір істинного ентузіаста.
Вентилятор Pure 12 ARGB Sync
Water 3.0 ARGB Sync Edition комплектується вентиляторами Thermaltake Pure 12 ARGB Sync. Для рівномірного підсвічування в середині вентилятора встановлено 9 адресних світлодіодів з програмним управлінням. Сумарна кількість відображуваних кольорів становить 16,8 мільйона кольорів. Підсвічування можна синхронізувати з підсвічуванням материнських плат виробництва Asus, Gigabyte, MSI та AsRock, що мають спеціальний інтерфейс для підключення світлодіодних стрічок з адресними світлодіодами 5V RGB.
ARGB контролер
У разі, якщо ваша материнська плата не має спеціального пятівольтного роз"єму для підключення світлодіодних стрічок, вам стане в нагоді спеціальний ARGB контролер. З його допомогою можна налаштувати рівень яскравості підсвічування, вибрати один з її динамічних режимів (потік, пульсація, пульс, миготіння, хвиля і тд.) І швидкість обертання лопатей. При бажанні, підсвічування і зовсім можна вимкнути.
* Один контролер здатний управляти адресними світлодіодами в кількості до 90 шт.
Високоефективний радіатор
Великий розмір радіатора Water 3.0 ARGB Sync Edition дозволяє холодоагенту швидко охолоджуватися, проходячи через його протоки.
Ефективний теплосприймач. Армовані шланги.
Виконаний з міді масивний теплосприймач дозволяє найбільш швидко відводити тепло з поверхні центрального процесора. Спеціальне обплетення на шлангу забезпечує максимальну міцність і зносостійкість в перебігу тривалого часу експлуатації.
Потужна помпа
Завдяки використанню потужної помпи, вбудованої в блок з мідним теплосприймачем, охолоджуюча рідина циркулює швидко і це сприяє ефективному охолодженню вашого CPU. Висока якість шлангів і всіх з"єднань виключає протікання або випаровування холодоагенту.
Проста установка
Процес установки готової СВО серії Water 3.0 ARGB Sync Edition дуже простий і не вимагає використання спеціальних інструментів, крім викрутки. Завдяки компактності, вона не вимагає великого простору всередині корпусу.

Характеристики Thermaltake Water 3.0 360 ARGB Sync

Сокет 2011
Підсвічування RGB
Максимальна частота обертів 1500 об/хв
Тип підшипників гідродинамічний (FDB Bearing)
Для процесорів AMD
Матеріал радіатора алюміній + мідь
Кількість вентиляторів 3
Діаметр вентиляторів 120 мм
Рівень шуму 25.8 dB
Напруга живлення вентиляторів 12 В
Розміри вентиляторів 120 х 120 х 25 мм