Телевізор Gazer TV40-FS2G

Код товару: 1026231
Немає в наявності
  • Інформація по Gazer TV40-FS2G
  • Виробник: Gazer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TV40-FS2G
  • Вага: 8.5 кг.
  • Габарити: 90x55x18 см.
  • Короткий опис:

    Smart TV, з Wi-Fi, 40", 1920 x 1080, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 16 Вт, 1 x RJ-45, 2 x USB, CI, Аудіовихід, Component In (Y/Pb/Pr), 2 x HDMI, Headphone, Антенний, D-sub, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (75x75мм), 554 x 902 x 176 мм

Опис Gazer TV40-FS2G

Гнучкість в експлуатації та персональні налаштування – це очевидна привілегія при виборі будь-якого сучасного пристрою. Ми втілили для Вас краще рішення, виходячи з нашого досвіду та світових тенденцій. Все, починаючи від форми та кольору, закінчуючи програмним забезпеченням і функціями, було створено для Вашої зручності.

Перша зустріч

Зовнішній вигляд Android телевізора Gazer TV об'єднує в собі витонченість форми та актуальний дизайн. Елегантний корпус і тонкі, майже непомітні, рамки по контуру екрана відповідають всім тенденціям сучасного стилю. Колір рамки був розроблений спеціально для даної серії Gazer TV і включає в себе одразу три кольори, що зливаються в один – graphite. Можливість розміщення телевізора в кімнаті розділяється на два типи: настінна фіксація за стандартом VESA 75x75 і стаціонарне розміщення на поверхні. Замість звичних кнопок на задній панелі розміщений джойстик, що дає можливість інтуїтивно керувати телевізором, не використовуючи пульт.

Пам'ять, швидкість та Android 7.1

Операційна система Android вже давно стала номером один в технологічному світі. Гнучкість налаштувань і простота персоналізації підкорили мільйони користувачів, ставши еталоном функціональності та можливостей. На борту Gazer TV встановлена ОС Android 7.1, яка разом із з 64-бітовим 4-х ядерним процесором А53 і 1 GB оперативної пам'яті дозволяє ідеально справлятися з будь-якими поставленими завданнями. А 16 GB вбудованої пам'яті не обмежують установку безлічі різних додатків та ігор.

Bluetooth, WI-FI та інтерфейси

Bluetooth версії 4.0 в сучасних телевізорах є більше необхідністю, ніж додатковою функцією. Підключення зовнішньої BT акустичної системи, BT навушників, пульта з мікрофоном і навіть геймпада тепер можливе завдяки данній функції.

З вбудованим в Gazer TV Wi-Fi модулем став можливий вихід в інтернет за допомогою бездротової технології. Достатньо лише вибрати мережу, ввести пароль і з'єднання відбудеться моментально.

HDMI дозволяє використовувати Gazer TV як монітор для сумісного пристрою. Підключення великого дисплею до ноутбука дозволить якісно працювати з зображеннями та відео у професійних редакторах. А для любителів відеоігор Gazer TV перетвориться в найулюбленішу платформу відпочинку та розваг. Gazer TV має два окремих порти HDMI для одночасного підключення декількох пристроїв і швидкого перемикання між ними. У тому числі один порт з підтримкою технології ARC для передачі звуку.

Улюблені фільми та музика тепер завжди поруч на флеш-накопичувачах або USB зовнішніх дисках. Миттєве визначення пристрою та читання більшості мультимедійних форматів порадує користувача зручністю і функціональністю.

Кінематографічний True RGB екран та HDR технологія

Глибина кольору на зображенні телевізорів Gazer не залишить байдужими навіть найвибагливіших поціновувачів якісного контенту. Чудова передача кольору здійснюється завдяки True RGB екрану, а чаруюча контрастність і насиченість забезпечується роботою HDR технології. Натуральні кольори й відтінки перевершили всі очікування навіть в A/B порівнянні. Тепер при перегляді улюблених фільмів можна побачити зображення так, як його бачив режисер.

Цифровое телебачення T2 та супутникове S2

Перехід на цифрове ефірне мовлення з Gazer TV – це просто завдяки цифровому тюнеру Т2, інтегрованого в телевізор. Перегляд каналів у відмінній якості без абонплат і сторонніх девайсів стане приємною нормою. Унікальною функцією для власників супутникового телебачення буде вбудований тюнер S2, повністю замінює окремий ресивер. Пошук і декодування супутникових каналів також відбувається всередині телевізора, а підтримка функції BISS дозволяє повноцінно використовувати всі можливості настільки популярною трійки супутників Astra / Amos / Hotbird. Вам більше не доведеться використовувати два окремих пульта і турбуватися про оновлення прошивки і даних супутників.

Всесвіт додатків: Play Маркет, YouTube та IPTV

Play Маркет – це цілий всесвіт, зібраний в одному магазині додатків. Справжні шанувальники Android знають, що в Play Маркет можна знайти та скачати абсолютно все необхідне. Ігри, соціальні мережі, навчальні програми, онлайн кінотеатри, месенджери та все, що побажаєте, можливо встановити на Ваш телевізор. Підтримка технології OTA (Over-The-Air) дає можливість оновлювати програмне забезпечення телевізора через Wi-Fi, щоб на довгі роки Ваш телевізор був найбільш актуальним і стабільним з останніми оновленнями ПЗ.

З додатком YouTube світ відеоблогеров стане ще ближче. Корисний і навчальний контент, щоденні огляди та музичні відеокліпи у повному доступі відкриті з Gazer TV на YouTube. Необмежений контент всередині Gazer TV відкриває нові можливості для приємного відпочинку та розваг. І, звісно, безліч IPTV додатків, універсальних, або від Вашого провайдера, підтримується у Gazer TV.

Керування смартфоном, AirPlay та MirrorLink

Унікальна можливість керування телевізором з мобільних пристроїв спеціально розроблена компанією Gazer. Поширена проблема пошуку пульта тепер вирішена. Потрібно лише завантажити додаток Gazer TV на Ваш iOS або Android пристрій і підключитися до домашньої мережі Wi-Fi. Використання опцій керування, таких як: Пульт, Сенсорне керування, Mouse та Air Mouse перетворюють Ваш смартфон в Touch Pad і клавіатуру для керування Gazer TV або дають можливість керування навіть більше, ніж аналогічний пульт дистанційного керування. Перегляд фотографій та відео з iOS та Android пристроїв також можливий з додатку Gazer TV. Функції Air Play і Mirror Link дублюють екран Вашого смартфона на дисплей Gazer TV без затримок.

Онлайн Кінотеатри

Кращі фільми і серіали, зібрані в одному місці, – це завжди зручно. Встановлені програми Online кінотеатрів занурюють нас у світ справжнього кінематографа. Найсучасніші майданчики для перегляду відео, такі як Twitch i Netflix, вже встановлені у Gazer TV. Якісне зображення в сукупності з кристально чистим звуком Dolby Digital будуть утримувати Вашу увагу протягом всього сеансу. А сімейні вечори та зустрічі для близьких наповняться фонтаном емоцій і радістю в кожному моменті разом із Gazer TV.


Характеристики Gazer TV40-FS2G

Виробник
Вендор GAZER
Код виробника TV40-FS2G
Модель TV40-FS2G
Тип товару Телевізор
Дисплей
Розмір екрану, дюйми 40
Підтримка 3D -
Матриця
Тип підсвічування LED
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Яскравість, Кд/м2 400
Діапазон контрастності 5000:1-10000:1
HDR +
Контрастність 7400:1
Частота розгортки, Гц 60
Комунікації
DLNA Є
Wi-Fi +
Інтерфейси та оснащення
Потужність колонок 2 x 8 Вт
Діапазони тюнера DVB-C / DVB-T2 / DVB-S2
Тип VESA кріплення 75x75
Smart TV +
Входи для антен 1x S2 / 1x T2
Платформа Smart TV Android OS
Порти виходу mini-jack 3.5mm
Порти входу 2x USB 2.0 / 2x HDMI 1.4a / 1x AV / 1x RJ45 (LAN)
Апаратна частина
Вбудована пам'ять 16 Gb
Оперативна пам'ять 1 Gb
Процесор 4 Core A53 64 bit
Загальні данні
Колір корпусу Black