Волосінь Brain fishing Intuition 50m 0,148 mm #0,8 1,9 kg 4,2 lb ц.: clear (1858.70.14)

Код товару: 849169
Немає в наявності
  • Інформація по Brain fishing 1858.70.14
  • Виробник: Brain fishing
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Intuition 50m 0,148 mm #0,8 1,9 kg 4,2 lb ц.: clea
  • Код виробника: 1858.70.14
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 10x10x1 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - поводочная, структура ліски - мононитка, матеріал ліски - нейлон, флюорокарбон, 0.148 мм, Розмотування, м - 50 м, Колір - прозорий, Навантаження на розрив - 1.9 кг

Опис Brain fishing Intuition 50m 0,148 mm #0,8 1,9 kg 4,2 lb ц.: clea


Взявши одного разу вудку в руку, і піймавши свою першу рибу, ви поступово втягнетесь в цей захоплюючий світ, який називається одним словом – РИБАЛКА!
Для того, щоб рибалка приносила тільки позитивні емоції, варто подбати про те, щоб у вашому арсеналі були якісні хороші снасті.
Волосінь – один з найважливіших елементів оснащення.
Це саме та тонка нитка, яка пов'язує рибалку з його трофеєм, тому від її міцності залежить більшою мірою, ви будете з уловом чи ні.
Сучасна волосінь для риболовлі повинна володіти рядом характеристик, від яких буде залежати загальна картина процесу риболовлі.
Brain – молодий український бренд, який спеціалізується на виробництві прикормок, вудилищ і різних аксесуарів для лову мирної риби.
Всі аксесуари Brain максимально пристосовані під наші умови лову і будуть найкращим вибором по співвідношенню ціна-якість.

Brain Intuiton - є однією з найбільш м'якої волосіні на ринку, вона володіє неймовірними характеристиками.
Завдяки високій лінійній міцності ця волосінь, виготовлена з високоякісного нейлону, як не можна краще, підходить для в'язання повідків «спортивного» класу.
Її чудова м'якість і унікальне надтонке флюорокарбоновое покриття (на нейлон нанесений тонкий шар флюра) забезпечують ідеальне поєднання цих матеріалів з отриманням необхідних характеристик, таких як малопомітність у воді, стійкість до скручування, хороша міцність на вузлах, зменшення пам'яті на вигинах.
Використовуючи її на рибалці в якості елемента оснащення, Ви значно підвищуєте шанси на великий улов,так як риба її не бачить.
Волосінь Brain Intuiton дозволяє ловити навіть саму обережну рибу в самій прозорій воді.
Brain Intuiton володіє негативною плавучістю.

Характеристики Brain fishing Intuition 50m 0,148 mm #0,8 1,9 kg 4,2 lb ц.: clea

Призначення поводочная
Структура ліски мононитка
Матеріал ліски флюорокарбон
Діаметр 0.148 мм
Розмотування, м 50 м
Навантаження на розрив 1.9 кг
Колір прозорий