Ваги підлогові Rotex RSB16-P

Код товару: 892976
Під замовлення
391 Грн
  • Інформація по Rotex RSB16-P
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RSB16-P
  • Вага: 1.45 кг.
  • Габарити: 32x31x3 см.
  • Короткий опис:

    електронні, побутові, 180 кг

Опис Rotex RSB16-P

З вагами Rotex RSB16-P Ви зможете легко і швидко виміряти свою вагу в будь-який зручний для Вас час. Ваги розраховані на визначення ваги до 180 кг, а похибка вимірювань не перевищує 100 м Модель виготовлена ​​з зносостійких і довговічних матеріалів, розрахованих на активну експлуатацію і вимагають мінімального догляду.

Результати зважувань виводяться на чіткий LCD-дисплей, на якому також присутні індикатори заряду елементів живлення і перевантаження. Не можна не відзначити і наявність таких зручних функцій, як автообнуленіе і автовідключення, що не тільки полегшують роботу з приладом, але також дозволяє значно продовжити термін служби використовуваної батарейки.

Ваги ROTEX RSB16-P - оригінальні і гранично точні підлогові ваги. Вони дозволять вам завжди контролювати вагу і тим самим, піклується про своє здоров'я. Модель порадує вас високоточним вимірюванням ваги і якісної безперебійною роботою, яка буде тривати дуже довго. Підлогові ваги повинні бути «на господарстві» у кожного.

Компактний дизайн в стилі хай-тек. Підлогові ваги Rotex RSB16-P - мають оригінальний і сучасний дизайн, який припаде до душі будь-кому. Модель впишеться в будь-який сучасний інтер'єр. Вони оснащені зручним рідкокристалічним дисплеєм і дозволять з точністю до 100 грам дізнатися свою вагу. Щоденне зважування стане для вас приємним і в задоволення.

Надійні матеріали. Електронні підлогові ваги Rotex RSB16-P мають надійну скляну платформу з товщиною 6 мм, яка стійка до механічних впливів і невеликим ударам. Модель призначена для побутового використання з максимальним виміром ваги до 180 кг. Додатковою особливістю даних ваг є автоматичне включення і виключення приладу, що забезпечить просту і легку експлуатацію.

Характеристики Rotex RSB16-P

Тип роботи електронні
Також шукають недорогі
Призначення побутові
Колір різнокольоровий
Максимальне навантаження 180 кг
Точність вимірювання 100 г
Живлення CR2032
Додаткові функції дисплей
Матеріал загартоване скло
Вага 1.4 кг
Габарити 2x30x30 см