Ваги кухонні Rotex RSK14-P Yogurt

Код товару: 892973
Немає в наявності
  • Інформація по Rotex RSK14-P Yogurt
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: RSK14-P Yogurt
  • Вага: 0.4 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - електронні, Конструкція - з плоскою платформою, максимальна вага зважування - 5 кг, градація - 1 г, Колір - різнокольоровий

Опис Rotex RSK14-P Yogurt

Апетитний дизайн з ідеальними лініями

Ваги Rotex RSK14-P створені спеціально для потреб при приготуванні їжі. З їх допомогою ви легко зможете дотримуватися рецептури і страви вийдуть ідеальними. Зовнішній вигляд виробу відповідає: акуратне і малогабаритне, дуже тонке. Незважаючи на гадану крихкість – міцні і витривалі. Прикрашені позитивним яскравим малюнком.

Висока чутливість при проведенні вимірів

Представлена модель розрахована на максимальний вагу до 5 кг. При цьому найменший показник, який здатний вивести датчик – 2 р. Крок виміру становить лише 1 р. При такому діапазоні вимірювань і підвищеної чутливості просто неможливо помилитися. Будь-які зміни у вазі відразу ж фіксуються і виводяться на дисплей.

Стійка платформа – естетика і надійність

Платформа досить приваблива зовні. Вона складається зі скла, під яким розташований малюнок. Зовнішня крихкість Rotex RSK14-P оманлива: ваги витримують до 5 кг. Будь тара відмінно стоїть на них, не з'їжджає і не заважає проведенню вимірювань.

Сенсорне управління для простого взаємодії

Як говорилося вище, ваги забезпечені невеликим дисплеєм, який надає всі потрібні дані у візуальному форматі. Для виставлення необхідних конфігурацій Вам лише потрібно налаштувати їх за допомогою сенсорних кнопок, що реагують на Ваші дотики.

Допоміжні функції

Для більш точного і зручного процесу зважування виробник передбачив кілька додаткових функцій, що спрощують процес користування: вибір одиниць виміру (кілограми, грами, фунти, унції); автоматичне відключення і включення приладу; можливість обнулити вага тари; скидання параметрів та налаштування нових. Також варто додати, що модель оснащена двома дуже важливими індикаторами: один з них реагує на перевищення допустимої ваги, а другий нагадує, коли пора підзарядити батарею.

ТМ Rotex пропонує покупцям різні категорії техніки: техніка для кухні, техніка для дому, велика побутова техніка, будівництво та ремонт тепло / холод, телевізори, телефонія. Не секрет, що кухня була і буде практично культовим місцем, де збирається родина, родичі і друзі для спільного дозвілля, відпочинку і спілкування.

Використовуючи техніку ТМ Rotex на кухні, Ви зможете забезпечити повний комфорт на своїй кухні: кухонні комбайни, хлібопічки, соковижималки, блендери, м'ясорубки і багато іншого. Настільки ж багатий і модельний ряд техніки для побуту: кондиціонери, пилососи, фени, праски, теплотехніка, телевізори, телефони. Продукція ТМ Rotex - це широкий асортиментний ряд побутової техніки, що задовольняє стандартам якості, за доступними цінами.

Характеристики Rotex RSK14-P Yogurt

Також шукають недорогі
Тип електронні
Конструкція з плоскою платформою
Максимальна вага зважування 5 кг
Градація 1 г
Матеріал корпуса загартоване скло
Тип управления сенсорне
Дисплей РК-дисплей
Функція тарокомпенсація так
Колір різнокольоровий