Ваги підлогові Yunmai Balance Black (M1690-BK)

Код товару: 1066857
Немає в наявності
  • Інформація по Yunmai M1690-BK
  • Виробник: Yunmai
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: M1690-BK
  • Вага: 2.84 кг.
  • Короткий опис:

    Ваги підлогові Yunmai Balance Black (M1690-BK)

Опис Ваги підлогові Yunmai Balance Black (M1690-BK)

YUNMAI Balance - результат трирічних досліджень в сфері біології, що став новим стандартом вимірювання параметрів тіла. Отримайте оцінку стану здоров"я в режимі реального часу за допомогою 10 даних, що зберігаються автоматично.
Використовуйте технології YUNMAI для безпомилкового дослідження стан організму всіх членів вашої родини протягом місяця або року і діліться інформацією.
Побудуйте ідеальну фігуру, слідуючи підказкам зміни ваги в особистому кабінеті YUNMAI APP. Збережені дані оновлюються на графіку з прив"язкою до часу. Відстежуйте результати і будуйте нові програми тренувань максимально зручно. Не забувайте ділитися змінами.
Обчислення засновані на загальному алгоритмі, що виключає виникнення збоїв в роботі. Хмара з даними постійно налаштовується для найбільш точної відповідності. YUNMAI Balance - це надійні результати ваших вимірів і повна конфіденційність даних.
YUNMAI Balance використовує електродні сенсори з матеріалу високого ступеня провідності і кислотостойкости - нержавіючої сталі AISI 304. Вони відрізняються відсутністю іржі при необмеженому часі використання навіть з мокрими ногами.
4 стабільних опори гарантують відсутність ковзання на різних поверхнях. Міцна конструкція з закругленими краями для максимального захисту. Мінімалістська верхня панель з армованого скла робить ваги одночасно міцними і вишуканими.

Характеристики Ваги підлогові Yunmai Balance Black (M1690-BK)

Тип диагностические (smart)
Механизм измерения электронный
Максимальный вес 180 кг
Погрешность измерения 100 г
Память (количество пользователей) 16
Единицы измерения килограммы, фунты
Материал платформы стекло
Автовключение есть
Автоотключение есть
Питание 3хАА
Расчет индекса массы тела (BMI) есть
Автоматическая идентификация пользователя есть
Функция контроля за весом нет
Диагностические функции есть
Синхронизация с устройством есть
Габариты 260х260х26 мм
Цвет черный