Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)

Код товару: 914382
Під замовлення
5377 Грн
  • Інформація по X-Lander 70576
  • Виробник: X-Lander
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: X-Pram light DUSK VIOLET
  • Код виробника: 70576
  • Вага: 4 кг.
  • Габарити: 87x60x30 см.
  • Короткий опис:

    Вік дитини - до 6 місяців, Колір - фіолетовий

Опис X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET

Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576) - це надійний і універсальний предмет, який можна використовувати в різних умовах. Нова люлька для новонароджених має стандартні розміри і дуже надійну конструкцію. Вона виготовлена ​​з міцного металевого сплаву, який може витримувати будь-які можливі удари.

Крім цього, конструкція люльки виготовлена ​​таким чином, що люлька дитяча може бути встановлена ​​на шасі X-lander, в тому числі X-Cite, X-Move, X-Pulse (крім X-Run). Вона має надійні фіксатори, за допомогою яких люлька міцно кріпиться до шасі без особливих зусиль. Люльку можна використовувати в якості дитячого ліжечка або навіть закріплювати під час керування автомобілем кріслі, для захисту дитини від поштовхів і ударів.

Особливості люльки X-Lander X-Pram:

люлька виготовлена ​​з ударостійкого металевого сплаву

має систему універсальних надійних фіксаторів

легко знімається і встановлюється на будь-яке шасі

оббита м'яким красивим матеріалом

Під торговою маркою X-Lander виготовляються такі види продукції, як інноваційні дитячі коляски та автомобільні крісла. Бренд належить польській компанії Deltim, яка знаходиться на ринку дитячих товарів вже більше п'ятдесяти років. На сьогоднішній день продукція під торговою маркою X-Lander користується високим попитом серед батьків багатьох країн Європи. Популярні дитячі товари під даним брендом і серед українських споживачів. Продукція від X-Lander надійна, функціональна, ергономічна, а також, зручна в зберіганні і збірці.

Над кожною новинкою модельного ряду X-Lander працюють кваліфіковані польські дизайнери і конструктори. Презентабельні коляски від X-Lander характеризуються високою прохідністю, а автокрісла - гарантовано високим рівнем безпеки і комфорту дитини. Кожна одиниця продукції перед реалізацією проходить ряд тестувань і випробувань, її висока якість підтверджується міжнародними та європейськими сертифікатами. Крім автомобільних крісел і колясок, клієнтам компанії X-lander пропонується також широкий асортимент дитячого одягу, сумок, термосів та інших виробів, необхідних всім молодим батькам.