Маршрутизатор MikroTik L009UiGS-RM

Код товару: 1453992
Є в наявності
4600 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 4600грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Mikrotik L009UiGS-RM
  • Виробник: Mikrotik
  • Країна-виробник: Литва
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: L009UiGS-RM
  • Вага: 0.893 кг.
  • Габарити: 33x6x13 см.
  • Короткий опис:

    L009 оснащений потужним двоядерним процесором ARM. Він пропонує суттєві покращення, коли справа стосується маршрутизації та фільтрації, складних правил брандмауера, апаратного шифрування IPsec і різноманітних розширених функцій RouterOS. Архітектура процесора ARM забезпечує значні переваги перед старішими пристроями на основі MIPS. Як використання всіх найновіших функцій ядра Linux. Поєднання сучасного процесора ARM і повнорозмірного USB-порту ідеально підходить для виконання нестандартних контейнерних проектів. Ви можете, наприклад, запустити рекламний блок Pi-hole на цьому маршрутизаторі. Або ви можете використовувати USB, щоб додати LTE-модем за вашим вибором. В основі всього цього ми маємо швидкісний комутатор Marvell Peridot, який забезпечує вражаюче повнодуплексне з’єднання 2,5 гігабіт із ЦП до всіх портів, крім Ether1. Перший порт має власну гігабітну дуплексну лінію до ЦП.

Опис Mikrotik L009UiGS-RM

L009 - це більше, ніж просто маршрутизатор

Ця лінійка продуктів до 4 разів швидша за RB2011, має сучасний процесор ARM з підтримкою контейнерів, інноваційний корпус, що дозволяє встановлювати до чотирьох маршрутизаторів в одному 1U просторі, більше оперативної пам'яті, PoE і підтримку 2.5G SFP. Ця версія поставляється з аксесуарами для монтажу в стійку висотою 1U.

Легендарна лінійка продуктів RB2011 вже більше десяти років забезпечує доступне, гнучке та надійне підключення. Фактично, це був наш перший маршрутизатор з SFP. Нарешті настав час для оновлення. Але не хвилюйтеся: ми зберегли та покращили всі ключові елементи та функції улюбленого RB2011. Навіть червоний колір!

Є три основні причини вибрати L009: краща продуктивність, більше можливостей і деякі цікаві поліпшення якості життя

Почнемо з покращення потужності та продуктивності. L009 оснащений потужним двоядерним процесором ARM. Він пропонує значні покращення, коли мова йде про маршрутизацію та фільтрацію, складні правила брандмауера, апаратне шифрування IPsec та різні розширені функції RouterOS. Архітектура процесора ARM забезпечує значні переваги над старими пристроями на базі MIPS. Наприклад, використання всіх новітніх можливостей ядра Linux. Або реалізація власних контейнерних проектів. Поєднання сучасного процесора ARM і повнорозмірного USB-порту ідеально підходить для запуску власних контейнерних проектів. Наприклад, ви можете запустити на цьому маршрутизаторі Pi-hole. Або ви можете використовувати USB для підключення LTE-модему на ваш вибір. Уява тут не має меж.

L009 до 4 разів швидший за RB2011 у більшості випадків і налаштувань, від простої швидкої маршрутизації до складних мостових фільтрів

Всі порти тепер є портами Gigabit Ethernet. На першому порту є вхід PoE. Ви можете використовувати його замість роз'єму постійного струму для живлення пристрою. А на останньому порту є PoE-Out - для живлення інших пристроїв. Ще одним корисним доповненням є SFP порт, який підтримує як гігабітне, так і 2,5-гігабітне з'єднання. Ми протестували безліч SFP-модулів і кабелів MikroTik, які підтримують більш високі швидкості - можливість 2.5G значно полегшує життя системного адміністратора - є консольний порт для швидкої конфігурації з прямим доступом!

В основі всього цього лежить швидкісний комутатор Marvell Peridot Switchchip, який забезпечує вражаюче 2,5-гігабітне повнодуплексне з'єднання з центральним процесором для всіх портів, крім Ether1. Перший порт має власну гігабітну повнодуплексну лінію зв'язку з процесором. Це означає - незліченна кількість конфігурацій без вузьких місць!

Новий корпус сам по собі є вражаючою інновацією. Це той самий форм-фактор, який ви могли бачити в наших популярних пристроях RB5009. Він має кілька надзвичайно корисних властивостей. Перш за все, корпус діє як потужний тепловідвід, захищаючи ваші пристрої від перегріву. Але найцікавіше те, що в комплекті є все необхідне, щоб розмістити до чотирьох таких маршрутизаторів в одній стійці висотою 1U.

Ми в MikroTik - чемпіони світу з тетрісу для серверних кімнат. Ось наш останній лайфхак для найефективніших серверних кімнат: візьміть RB5009 з портами PoE-out. І встановіть його разом із сімома маршрутизаторами L009 лише у дві стійки висотою 1U. Ви станете живою легендою серед системних адміністраторів, показавши новий приклад ефективного використання простору та простого й надійного живлення. RM-версія L009 майже не відрізняється від IN-версії, за винятком бездротового з'єднання на 2,4 ГГц. Вона поставляється з усіма необхідними монтажними аксесуарами і дозволяє ще більше скоротити витрати.

RB2011 назавжди залишиться мережевою легендою, але настав час підняти його на новий рівень. А лінійка продуктів L009 - це ідеальне оновлення, яке допоможе вам заощадити час, гроші та місце в серверній кімнаті, як ніколи раніше!

Характеристики Mikrotik L009UiGS-RM

Основні
Тип маршрутизатор
Інтерфейс консольний порт RJ-45
1x SFP
1G Ethernet x 8
RAM пам'ять 512 МБ
Бездротова мережа
Стандарти IEEE 802.3af
Продуктивність
Процесор IPQ-5018
Кількість ядер процесора 2
Номінальна частота процесора, ГГц 0.8
Дротова мережа
Додаткові порти і роз'єми 1х USB
Додатково
Живлення PoE
Фізичні
Максимальна споживана потужність, Вт 45
Габарити 220 х 125 х 22

Файли Mikrotik L009UiGS-RM