Маршрутизатор TP-Link TL-R470T+

Код товару: 377941
Під замовлення
1519 Грн
  • Інформація по TP-Link TL-R470T+
  • Виробник: TP-Link
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TL-R470T+
  • Вага: 1.05 кг.
  • Габарити: 27x22x6 см.
  • Короткий опис:

    10/100BASE-TX Ethernet, LAN - 4, фільтрація MAC-адрес, фільтрація вмісту URL, фільтрація IP-адрес, демілітаризована зона (DMZ), NAT, VPN - так, 1 шт

Опис TP-Link TL-R470T+




  • До 4-х портів WAN з розширеною функцією балансування навантаження гарантують максимальну пропускну здатність і раціональне використання резервів


  • Аутентифікація порталу забезпечує ефективне управління доступом


  • Оптимальний розподіл ресурсів мережі між користувачами відповідно до їх потреб


  • Зменшений корпус дозволяє використовувати пристрій в невеликих офісах та інтернет-кафе і робить даний маршрутизатор економічно вигідним рішенням.


Призначення пристрою

Маршрутизатор з балансуванням навантаження TL-R470T+ – це пристрій з високою продуктивністю та стабільністю роботи, що дозволяє заощадити кошти при організації мереж у таких місцях, як Інтернет-кафе та невеликі офіси. Крім того, при використанні цього пристрою можна обійтися без додаткових витрат на мережеве обладнання. За допомогою трьох портів WAN/LAN, що змінюються, TL-R470T+ може мати до 4 портів WAN, що задовольнить різним вимогам підключення до Інтернету через один пристрій. Завдяки кільком стратегіям балансування навантаження, функції пріоритезації даних та надійному міжмережевому екрану Ви користуватиметеся стабільною мережею з широкими можливостями підключення Ethernet. Пристрій легко і просто налаштовується через зручну та зрозумілу будь-якому користувачу веб-утиліту.



Три змінні порти WAN/LAN

Модель TL-R470T+ оснащена трьома портами, що змінюються, які можуть працювати як LAN або WAN порти, тим самим, маршрутизатор може мати до чотирьох портів WAN, що надає більше можливостей для підключення до Інтернету через один пристрій. Функція «розумного» балансування навантаження дозволяє розподіляти потоки даних відповідно до завантаженості кожного WAN порту, таким чином, збільшуючи швидкість передачі кожного з каналів, забезпечуючи користувачам мережі максимально швидке і надійне з'єднання.




Розширені функції захисту

Для захисту мережі від зовнішніх загроз, TL-R470T+ оснащений автоматичним захистом, який дозволяє виявити та заблокувати DoS-атаки, такі як TCP/UDP/ICMP Flooding, TCP-сканування, Ping of Death (підроблений Ping) та інші. Більш того, маршрутизатор оснащений функцією фільтрації IP/MAC/URL/WEB для надійного захисту від вірусних атак та атак зловмисників на Вашу мережу. Для протоколів FTP, H.323, SIP, IPsec та PPTP, які несумісні з NAT, адміністратори можуть вибрати відповідний ALG натисканням однієї кнопки.





Ефективна політика контролю доступу

Портал Аутентифікації дозволяє адміністраторам керувати доступом облікових записів користувачів. У зв'язку з управлінням пропускною здатністю на основі IP можна обмежити використання лінії певними обліковими записами.





Розумне вкладення коштів у мережеве обладнання

Пристрій обладнаний надійним захистом від ударів блискавки, що дозволяє уникнути стрибків напруги та виконує нешкідливу розрядку безпосередньо через заземлення. Маршрутизатор оснащений захистом від електричних розрядів до 4 кВ за умов правильного заземлення. Дана характеристика дозволяє захистити вкладені Вами кошти у разі небезпечних погодних явищ.

Характеристики TP-Link TL-R470T+

Основні
Тип маршрутизатор
Інтерфейс WAN
LAN
LAN / WAN, що перемикається
DRAM пам'ять 64 Мб
Flash пам'ять 4 МБ
Підтримка операційних систем Microsoft
Mac OS
NetWare
UNIX
Linux
Бездротова мережа
Захист інформації Захист від DoS-атак
Продуктивність
Одночасно сесій 10000
Дротова мережа
Підтримка транспортних протоколів PPPoE
TCP/IP
DHCP
ICMP
NAT
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3 10BASE-T
IEEE 802.3u 100BASE-TX
Підтримувані протоколи PPP over Ethernet
SNTP
TCP/IP
NAT
Dynamic DNS (DDNS)
DHCP
Додатково
Живлення внутрішнє джерело живлення
Особливості Статична маршрутизація
Комплектація Кабель RJ-45
Компакт-диск з матеріалами
маршрутизатор
Шнур живлення
Інструкція із встановлення
Фізичні
Габарити 209*126*26