Тример PHILIPS QP6510/20

Код товару: 923976
Немає в наявності
  • Інформація по Philips QP6510/20
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Індонезія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: QP6510/20
  • Вага: 0.313 кг.
  • Габарити: 12x20x8 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для бороди і вусів, тип гоління - сухе, вологе, система гоління - леза, кількість бритвених головок/сіток - 1, матеріал лез - нержавіюча сталь, живлення - від мережі, акумулятор, Колір - чорний

Опис Philips QP6510/20

Унікальна технологія OneBlade

Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade Pro використовує революційно нову технологію для створення стилю обличчя та підстригання волосся на тілі. Пристрій дозволяє підстригати, підрівнювати і голити волосся будь-якої довжини. Його подвійна система захисту – гладке покриття із заокругленими кінцями – полегшує гоління і робить його комфортним. Технологія гоління має швидке лезо (200 рухів на секунду), що робить його ефективним навіть для довшого волосся.

Підстригання

Підстригайте бороду до однакової довжини за допомогою регульованого точного гребінця із комплекту. Виберіть одне із 12 налаштувань довжини з фіксацією, щоб створити потрібний стиль – від легкої "вечірньої" щетини до середньої щетини та довшої бороди.

Підрівнювання

Створюйте точні краї за допомогою двостороннього леза. Можна голити в будь-якому напрямку і бачити кожне волосок, який Ви зрізаєте. Довершіть свій образ за лічені секунди!

Гоління

Для комфортного гоління OneBlade Pro не голить так близько до шкіри, як звичайне лезо. Можна легко голити волосся будь-якої довжини навіть проти його росту.

Повторення контурів

OneBlade Pro повторює контури обличчя, забезпечуючи ефективне й комфортне підстригання та гоління усіх ділянок обличчя.

Створення точних країв та чітких ліній за допомогою двостороннього леза

Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade Pro повторює контури обличчя, забезпечуючи ефективне й комфортне гоління усіх ділянок. Створюйте краї та чіткі лінії, переміщаючи двостороннє лезо в будь-якому напрямку.

Точний тример-гребінець має 12 налаштувань довжини (від 0,5 до 9 мм)

Універсальний точний тример-гребінець пропонує налаштування довжини від 0,5 мм до 9 мм, забезпечуючи точне підстригання до потрібної довжини.

Надійність OneBlade

Леза розроблені для тривалого використання. Для оптимальної ефективності заміняйте леза кожні 4 місяці*. Заміняти – легко.

Водонепроникність: вологе та сухе використання

Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade Pro водонепроникний, тому його легко мити: просто сполосніть його під краном. Пристрій можна використовувати для вологого або сухого гоління з пінкою чи без неї.

Світлод. індикатор показує стан батареї

Слідкуйте за готовністю OneBlade Pro до роботи за допомогою індикатора батареї. Він повідомляє про розряджання батареї під час використання і вказує на хід заряджання, коли пристрій під’єднано до електромережі.

Літій-іонна батарея на 60 хв.

Акумуляторна літій-іонна батарея пропонує 60 хвилин безперервної роботи після 1 години заряджання.

Характеристики Philips QP6510/20

Основні
Тип для бороди
Комплектація насадка-гребінь
Кількість насадок в комплекті 1 шт
Функціональні можливості
Кількість установок довжини 12
Волога очистка
Характеристики
Мінімальна довжина стрижки 0.5 мм
Максимальна довжина стрижки 9 мм
Живлення
Джерело живлення мережа
Час роботи 60 хв
Час зарядки 1 г
Індикатор зарядки ✔ стану батареї
Додатково
Особливості Система подвійного захисту
Фізичні
Колір чорний
Дисплей ✔ LED