Тример Philips QP6520/20

Код товару: 933371
Немає в наявності
  • Інформація по Philips QP6520/20
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Індонезія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: QP6520/20
  • Вага: 0.38 кг.
  • Габарити: 12x19x9 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для бороди і вусів, тип гоління - сухе, вологе, система гоління - леза, кількість бритвених головок/сіток - 1, матеріал лез - нержавіюча сталь, живлення - акумулятор, Колір - нержавіюча сталь

Опис Philips QP6520/20

Унікальна технологія OneBlade
Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade Pro оснащений унікальною технологією для стайлінгу щетини або бороди, а також для підстригання волосся на тілі. За допомогою цього пристрою можна підстригати, створювати контури і голити волоски будь-якої довжини. Система подвійного захисту, що складається з особливого покриття і лез із закругленими кінчиками, забезпечує максимальний комфорт під час гоління. Швидко рухається різальний блок, який здійснює 200 рухів в секунду, ефективно збриває навіть довгі волоски.

Точне підрівнювання
Підрівнюйте бороду за допомогою доданого регульованого гребеня, отримуючи рівномірну довжину. Виберіть одну з 14 фіксованих установок довжини і створюйте будь-який вподобаний образ: від ефекту легкої небрітость до більш недбалого стилю і повноцінної бороди.

Створюйте чіткі контури
Створюйте ідеальні контури за допомогою двостороннього леза. Для додаткової зручності і кращого огляду пристрій можна переміщати в будь-якому напрямку. Створіть свій стиль за секунди!

Термін служби лез OneBlade
Міцні та довговічні леза необхідно замінювати лише раз в 4 місяці *. Замінити леза дуже легко.

Гладке гоління
Система OneBlade не подразнює шкіру навіть при голінні проти зростання волосків, оскільки бритва не прилягає впритул до шкіри.

Насадка-гребінь для точного підрівнювання: 14 установок довжини (від 0,4 до 10 мм)
Універсальна насадка-гребінь для точного підрівнювання дозволяє вибрати довжину від 0,4 до 10 мм. Вам гарантовано якісне підрівнювання до потрібної довжини.

Двостороння лезо для створення чітких контурів і рівних ліній
Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade Pro повторює контури особи і забезпечує якісне і комфортне гоління щетини на будь-яких ділянках. Двостороння лезо можна переміщати в будь-якому напрямку, тому ви легко створите чіткі контури і рівні лінії.

Вологе і сухе гоління
Тример-стайлер-бритва Philips OneBlade Pro водонепроникний, тому його дуже легко очищати - досить сполоснути водою під краном. Ви також можете вибирати будь-який спосіб гоління - на суху або на вологу шкіру, з піною або без.

Гнучкість головки
OneBlade повторює контури особи і забезпечує якісне та комфортне підрівнювання і гоління щетини на будь-яких ділянках особи.

На світлодіодному цифровому дисплеї показаний статус батареї і дорожньої блокування
Слідкуйте за рівнем заряду OneBlade Pro на світлодіодному цифровому дисплеї. Якщо батарея розрядиться під час використання приладу, індикатор подасть звуковий сигнал. На дисплеї також відображається інформація про хід виконання зарядки, коли прилад підключений до мережі. Увімкніть дорожню блокування, щоб взяти OneBlade з собою.

Літійіонних акумулятор забезпечує 90 хв роботи
Літій-іонний акумулятор забезпечує 90 хвилин роботи після 1 години зарядки.

Характеристики Philips QP6520/20

Основні
Тип для бороди
Комплектація футляр/чохол
Кількість насадок в комплекті 1 шт
Функціональні можливості
Кількість установок довжини 14
Волога очистка
Характеристики
Мінімальна довжина стрижки 0.4 мм
Максимальна довжина стрижки 10 мм
Живлення
Джерело живлення акумулятор
Час роботи 90 хв
Час зарядки 1.3 г
Індикатор зарядки
Додатково
Особливості Двосторонній
Фізичні
Колір чорний зі сріблястим