Машинка для стрижки Remington HC7130

Код товару: 892713
Немає в наявності
  • Інформація по Remington HC7130
  • Виробник: Remington
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HC7130
  • Вага: 0.58 кг.
  • Габарити: 24x15x8 см.
  • Короткий опис:

    Живлення - акумулятор + від мережі, 1 - 44 мм, Тип встановлення довжини - телескопічні насадки, час автономної роботи - 60 хвилин, час зарядки - 16 годин, клькість насадок - Насадка що регулюється, матеріал лез - сталь, додатково - зарядка від USB, мотор pro power - 2 x ефективніше стрижка, щітка для очищення, пляшечка з олією, світлодіодний індикатор заряду, передова геометрія лез, леза acuangle, регульовані гребені slideselect з автоматичним блокуванням, комфортні кінчики лез, знімний картридж, який миється, 18.3 х 4.9 х 5.1 см, 417 г, Колір - сріблястий, чорний

Опис Remington HC7130

Ми знаємо, наскільки важливо для вас виглядати доглянутими в будь-який час, і саме це ви отримаєте з нашою машинкою для стрижки HC7130 Pro Power Titanium. Ви отримаєте потрібну вам стрижку в найкоротші терміни. А новий дизайн стане вам до вподоби.
Для того, щоб ви могли досягти професійних результатів не виходячи з дому, наша розумна машинка оснащена покращеною геометрією лез, призначеної для максимальної ефективності і чистої стрижки.
Поєднуючи мотор Pro Power з лезами AccuAngle, з 42-градусним кутом для більш точного зрізу, ви отримуєте в 2х рази ефективнішу стрижку *. І кожен раз, коли ви берете в руки машинку Pro Power Titanium, ви можете бути впевнені в ідеальному результаті.
Титанове покриття лез забезпечує довговічність і відмінну продуктивність приладу. Інноваційна система регульованих гребенів SlideSelect дозволяє вам точно виставляти потрібну саме вам довжину, і ви можете обирати між різноманітними налаштуваннями 1-44 мм, з точністю до міліметра.
Машинка, також, оснащена знімними картриджами з лезами для легкого і простого очищення. Легко знімати і потрібно просто сполоснути проточною водою.
2 регульованих гребеня з автоматичним блокуванням подарують вам точнішу і комфортну стрижку.
Pro Power Titanium може працювати в бездротовому режимі протягом 60 хвилин, тому вам не доведеться турбуватися про те, що машинка може розрядитися в самий розпал стрижки. Якщо ви хочете більше впевненості, то можливо використовувати машинку і в дротовому режимі. Більш того, шнур від"єднується, що полегшує зберігання і транспортування пристрою, при необхідності. У комплект входить олія і щіточка для очищення, щоб підтримувати леза і машинку в чистоті. До того ж, ви завжди легко дізнаєтесь, що машинка заряджена завдяки світловому індикатору заряду.

Характеристики Remington HC7130

Тип встановлення довжини телескопічні насадки
Тип управління повзункове
Ширина ножа 45 мм
Функції волога очистка
Час автономної роботи 60 хвилин
Кількість насадок Насадка що регулюється
Тип мотора роторний
Матеріал лез сталь
Габарити 18.3 х 4.9 х 5.1 см
Габарити в упаковці 23.7 х 7.8 х 14.7 см
Вага 417 г
Вага в упаковці 565 г
Колір чорний
Довжина стрижки 1 - 44 мм
Комплектація щіточка для чищення
Живлення акумулятор + від мережі
Час зарядки 16 годин
Додатково щітка для очищення