Машинка для стрижки Rowenta TN1600

Код товару: 983901
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA TN1600
  • Виробник: ROWENTA
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: TN1600

Опис Машинка для стрижки Rowenta TN1600

Якщо ви підбираєте нову машинку для стрижки, зверніть увагу на нову модель Rowenta TN 1600, яка буде корисна як професійним, так і домашнім перукарям. Стандартне оснащення чотирма насадками робить машинку зручною для будь-яких робіт, що дозволить стригти з різною довжиною. Модель буде корисна починаючим перукарям і допоможе отримати необхідний для роботи досвід.

Корпус виконаний з міцного матеріалу, добре лежить в руці і надійний. Всі регулятори розміщені так, щоб ними можна було керувати однією рукою. Компактність і невелика вага дозволять перевозити машинку з місця на місце.

Модель працює від мережі енергопостачання в 220 вольт, є мережевий шнур. На шнурі є кільце для підвішування на гачок, що дозволяє тримати машинку в зоні швидкого доступу. Чотири змінні насадки мають довжину стрижки 3, 6, 9 і 12 міліметрів. Крім того, є мікро налаштування самої машинки - 1, 2 і 3 міліметри. Повзунковий вмикач машинки розташований ліворуч на корпусі, так що випадково вимкнути його не вийде. Сам корпус виконаний у блакитному кольорі.

Характеристики Машинка для стрижки Rowenta TN1600

Основные характеристики
Количество насадок 4
Минимальная длина 0,9 мм
Максимальная длина 12 мм
Материал лезвий нержавеющая сталь
Питание сеть
Самозатачивающиеся лезвия нет
Влажная очистка/Использование в душе нет
Цвет синий