Тример Rowenta TN3840F4

Код товару: 1133997
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA TN3840F4
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TN3840F4
  • Вага: 0.58 кг.
  • Габарити: 23x6x23 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для бороди і вусів, тип гоління - сухе, вологе, система гоління - леза, матеріал лез - нержавіюча сталь, живлення - акумулятор, Колір - синій

Опис ROWENTA TN3840F4

Rowenta TN3840F4

Сучасний тример Rowenta TN3840F4 забезпечить комфортний і ефективний догляд за волоссям на обличчі навіть якщо вони густі і жорсткі. Для цього він обладнаний потужним мотором, який забезпечує 6500 оборотів у хвилину, а також сталевими лезами з титановим покриттям. Таким чином, бажаний результат досягається всього за один прохід.

Довжина стрижки на будь-який смак

Завдяки двом регульованим насадкам ви можете з легкістю створити свій унікальний стиль. Вони дозволять регулювати довжину стрижки в діапазоні від 0,5 до 20 мм з точним кроком 0,5 мм. Насадки легко встановлюються і без проблем знімаються. При цьому спеціальна система блокування насадок подбає, щоб довжина стрижки була незмінною.

Автономна робота

Розробники обладнали модель вбудованим літій-іонним акумулятором, який гарантує до 180 хвилин безперервної роботи. Більш того, щоб зарядити акумулятор для повноцінної стрижки, достатньо всього 4 хвилин. Разом з тим модель може працювати і від мережі, що робить експлуатацію ще комфортніше.

Високі експлуатаційні якості

Rowenta TN3840F4 відмінно поєднує в собі практичність і стиль. Ергономічна ручка ідеально відчувається в руці і не викликає дискомфорту навіть після тривалої експлуатації. Тример відрізняється компактними розмірами, а для його зберігання можна використовувати високоякісний протиударний чохол. При цьому знімні леза можна з легкістю мити під струменем води.

Характеристики ROWENTA TN3840F4

Основні
Тип для бороди
Комплектація футляр/чохол
масло
щітка для бороди
Функціональні можливості
Кількість установок довжини 39
Характеристики
Регулювання довжини стрижки регулятором
Мінімальна довжина стрижки 0.5 мм
Максимальна довжина стрижки 20 мм
Живлення
Джерело живлення акумулятор
Час роботи 180 хв
Час зарядки 1.5 г
Фізичні
Колір синій