Масажер Beurer FC 90

Код товару: 880453
Немає в наявності
  • Інформація по BEURER FC 90
  • Виробник: BEURER
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FC 90
  • Вага: 0.6 кг.

Опис BEURER FC 90

Масажер BEURER FC 90 (4211125606220) призначений для ультразвукового масажу обличчя. Дана модель сприяє тому, що шкіра стає більш пружною і еластичною. Масажер має компактні розміри і підходить для всіх типів шкіри. Прилад FC90 забезпечує антивікової догляд, тим самим сприяючи помітного поліпшення стану шкіри завдяки вбудованій програмі, що складається з чотирьох етапів. 
Інтенсивне очищення шкіри.Завдяки функції іонізації активні речовини, що очищає молочка припадають глибоко в шкіру і розчиняють забруднення. Для помітно більш свіжого вигляду шкіри і рівного сяючого кольору обличчя. 
Антивіковий доглядЗавдяки функції іонізації компоненти крему, що сприяють скороченню зморшок і зволоженню, впливають на глибокі шари шкіри. Для відчутно більш гладкою і зволоженою шкіри. 
Тонізуюча функція прогріванніСтимулююча кровопостачання вплив сприяє розслабленню шкіри і робить її м'якою і еластичною. 
Цілюща функція охолодженняЗавдяки стимулюючій дії холоду шкіра виглядає більш свіжою та здоровою. Вона стає більш пружною і еластичною.
Відчутний вплив антивікового доглядуРішення з чотирьох етапів для відчутно більше гладкої шкіриЗміцнює шкіру і робить її більш пружноюЗаповнює запаси вологиОсвіжає і розслабляє шкіруВідчутно покращує зовнішній вигляд шкіриНадає шкірі здорове сяйвоЖивлення від мережіЖК-дисплейВключаючи професійну косметику лінії Methode Brigitte KettnerЗручний для читання РК-дисплейЧотириступінчаста система, що дозволяє зробити шкіру більш гладкою (тепло)Використання іонної технології

Характеристики BEURER FC 90

Производитель BEURER
Модель FC 90
Артикул 4211125606220
Тип Массажер для лица и шеи
Назначение Для массажа лица