Материнська плата ASRock 760GM-HDV

Код товару: 895397
Немає в наявності
  • Інформація по ASRock 760GM-HDV
  • Виробник: ASRock
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 760GM-HDV
  • Вага: 0.7 кг.
  • Габарити: 76x76x133 см.
  • Короткий опис:

    Soc - AM3+, AMD 760G/SB710, DDR3, Макс. пам'ять - 32 ГБ, Зовнішні - 1 x VGA, 1 x RJ45, 4 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, Внутрішні - 4 x Sata 3.0 Gb/s, Micro-ATX

Опис ASRock 760GM-HDV

Системна (материнська) плата ASRock 760GM-HDV

Чорний сапфір. Глибокий чорний колір. Основа в кольорі «чорного сапфіра» надає материнській платі елемент загадковості. Друкована плата високої щільності. Новий дизайн друкованої плати знижує зазори між шарами і захищає материнську плату від електричних замикань, викликаних вологістю. 3 відеовиходу. На борту є три найпоширеніших відеовиходу: D-Sub + DVI + HDMI!

Твердотільні конденсатори На цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби. Live Update & APP Shop Магазин ASRock APP Shop створений для вашої зручності.

Ми пропонуємо для завантаження різні додатки і утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата і ваша система завжди міститимуть останні версії ПЗ. 3 відеовиходу На борту є три найпоширеніших відеовиходу: D-Sub + DVI + HDMI!

Аудіоконденсатори ELNA. Хто сказав, що якісний звук доступний тільки на материнських платах преміум класу? ASRock використовує аудіоконденсатори ELNA на моделей середнього і початкового рівня! На відміну від звичайних твердотільних конденсаторів, аудіоконденсатори ELNA мають втрату струму всього в 3uA. Це ключ до значного зниження рівня шуму і задоволенню найвимогливіших аудиофилов.

ASRock - компанія молода, але вже завоювала багато прихильників по всьому світу. Вона була заснована в 2002 році в Тайпеї (Тайвань). Компанія займається виробництвом материнських плат, головною особливістю яких є низька ціна, при відмінному виконанні.

ASRock - дочірня компанія ASUSTeK Computer (ASUS), відомого виробника комп'ютерної техніки та комплектуючих. Але, якщо материнські плати ASUS зазвичай коштують досить дорого, то у випадку з ASRock, ми можемо спостерігати недорогі «материнки», що відрізняються оригінальністю рішень. Її моделі часто поєднують в собі абсолютно різнорідні технології, завдяки чому вдається створювати недорогі материнські плати, що несуть в собі концепції hi-end моделей.

Незважаючи на відносну молодість, компанія належить до відомих і шанованих. Уже через рік після заснування її «материнки» розходилися тиражами в сотні тисяч. Назва ASRock походить від словосполучення «As Rock» - «Як скеля». Крім основного слогану, на сайті компанії можна зустріти і вираз «Motherboard, We Master It!» - «Материнська плата - ми досягли досконалості!». Роботи ведуться по тій же концепції, що і у ASUS - 3С: Creative, Considerate, Cost-effective (Креативність, продуманість, поєднання ціна / продуктивність).

На початку 2009 року ASRock вирішила дещо розширити межі своєї діяльності і увійти на ринок нетбуків і неттопів. Всі принципи компанії і тут залишилися незмінними. Починаючи з 2010 року належить компанії Pegatron Corporation, створеної в результаті реструктуризації ASUS і спеціалізується на виробництві OEM-продукції.

Характеристики ASRock 760GM-HDV

Загальні
Виробник
Вендор ASROCK
Код виробника 760GM-HDV
Модель 760GM-HDV
Процесор
Роз'єм CPU Socket AM3+ (AMD)
Чіпсет AMD 760
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу D-SUB(VGA) / DVI-D / HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 1
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 1
PCI 1
USB V3.0 4 x USB 3.0
Serial ports (COM) Немає
Floppy connector (FDD) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR3
Кількість слотів пам'яті 2
Контролер пам'яті Двоканальний
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 29x22x6
Форм-фактор mATX
Bluetooth Немає
Wi-Fi Немає
Multi-Graphics Technology Немає
IDE Немає
SATAIII Немає
SATAII 2
ESATA Немає
RAID 0 / 1 / 10 / JBOD
Parallel ports (LPT) Немає