Материнська плата ASUS PRIME B650M-A WIFI II

Код товару: 1504619
Є в наявності
8245 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 8245грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS PRIME B650M-A WIFI II
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PRIME B650M-A WIFI II
  • Вага: 1.345 кг.
  • Габарити: 28x27x7 см.
  • Короткий опис:

    сокет - AM5, чіпсет - AMD B650, DDR5, макс. об'єм оперативної пам'яті - 128 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 6400 MHz, швидкість LAN - 2,5 Гбіт/с, D-Sub (VGA), DisplayPort, HDMI, внутрішні - 2 x M.2 2280, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Bluetooth, Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Micro-ATX

Опис ASUS PRIME B650M-A WIFI II

Материнські плати ASUS серії Prime розроблені спеціально для того, щоб розкрити весь потенціал процесорів AMD Ryzen 7000-ї серії. PRIME B650M-A WIFI II має надійну конструкцію, комплексні рішення для охолодження й інтелектуальні можливості настроювання, а також надає користувачам і складальникам комп'ютерів "зроби сам" низку можливостей для оптимізації продуктивності за допомогою інтуїтивно зрозумілих функцій програмного забезпечення та прошивки.

Підвищення продуктивності процесора.
AMD Precision Boost Overdrive (PBO) розширює бюджет струму і напруги процесора для опортуністичного збільшення продуктивності. Завдяки агресивному налаштуванню параметрів PBO алгоритм AMD може використовувати надійне рішення материнської плати з живлення для підвищення продуктивності.

Всебічна енергоефективність.
Функція енергозбереження містить кілька налаштувань, що дають змогу легко оптимізувати енергоспоживання і домогтися максимальної економії енергії. Ви можете ввімкнути обмеження потужності процесора, затемнити підсвічування Aura і встановити профіль вентилятора в режим енергозбереження. Ви також можете перемкнути план Power Saver, вбудований у Microsoft Windows.

Гнучкі засоби керування охолодженням.
Програмне забезпечення ASUS Fan Xpert 2+ забезпечує всебічний контроль над вентиляторами. Режим автоматичного налаштування інтелектуально налаштовує всі параметри одним клацанням миші. Також є режим Extreme Quiet, який знижує швидкість обертання вентиляторів корпусу до рівня, нижчого за мінімальний за замовчуванням, щоб забезпечити тишу в системі під час виконання легких завдань. Вентиляторами також можна керувати через BIOS UEFI.

Точне цифрове керування живленням.
Модуль регулятора напруги (VRM) Digi+ забезпечує контроль над зниженням напруги в режимі реального часу, автоматично перемикаючи частоту і налаштування енергоефективності. Він також дає змогу точно налаштувати процесор для досягнення максимальної стабільності та продуктивності.

Радіатор і термопаста VRM.
Радіатор VRM і термопрокладки покращують тепловідведення від МОП-транзисторів і дроселів для кращого охолодження.

Шестишарова конструкція друкованої плати.
Кілька шарів друкованої плати оптимізують відведення тепла від критично важливих компонентів, забезпечуючи більше простору для розгону процесорів до максимальних швидкостей.

Stack Cool 3+.
Мідні шари завтовшки 2 унції відводять тепло від критично важливих компонентів, підтримуючи їхню оптимальну робочу температуру і забезпечуючи більше простору для розгону процесорів до максимальної швидкості.

Підвищення продуктивності DDR5.
Всебічні можливості налаштування пам'яті є наріжним каменем материнських плат PRIME. З PRIME B650M-A WIFI II ви зможете витягти весь потенціал з ваших модулів DDR5, як з екстремально швидкісного набору, так і з набору початкового рівня, який інакше був би заблокований.

ASUS OptiMem II.
Зміни в трасуванні материнської плати забезпечують новітнім процесорам необмежений доступ до пропускної здатності пам'яті. Технологія ASUS OptiMem II ретельно відображає шляхи проходження сигналів пам'яті через різні шари друкованої плати для зменшення кількості отворів і додає зони екранування, що значно знижують перехресні наведення.

Підтримка PCIe 5.0 M.2.
PRIME B650M-A WIFI II пропонує загалом два слоти M.2, перший із яких підтримує швидкість передавання даних до 128 Гбіт/с через PCIe 5.0, що дає змогу прискорити завантаження та час завантаження застосунків із дисків з ОС або застосунками.

Слот PCIe 4.0.
Материнські плати Prime B650 пропонують можливість під'єднання слота PCIe 4.0 Slot для новітніх графічних процесорів. Широка смуга пропускання і надшвидка швидкість передавання даних дають змогу створювати багатофункціональні збірки, здатні легко справлятися з високими навантаженнями.

WiFi 6.
Модуль WiFi 6 сумісний зі стандартом 802.11ax і забезпечує теоретичну пікову пропускну здатність до неймовірних 1,2 Гбіт/с. Можливо, що важливіше для досвідчених користувачів, його оптимізовано для ефективнішої роботи в переповнених мережах із великою кількістю конкуруючого трафіку. Використовуйте материнську плату в парі з маршрутизаторами ASUS WiFi 6, щоб повною мірою відчути мережевий потенціал WiFi 6.

Фронтальний USB Type-С.
Повний набір портів USB забезпечує підтримку високопродуктивних систем, оснащених периферійними пристроями, включно з розташованим на передній панелі роз'ємом USB 3.2 Gen 1 Type-C, що забезпечує швидкість передавання даних до 5 Гбіт/с.

Характеристики ASUS PRIME B650M-A WIFI II

Призначення звичайна
Сокет AM5
Підтримка процесорів AMD Ryzen 7000 серії
Слоти розширення 2 x PCI-E 4.0 x16 (support x1 mode)
PCI Express x16 3 шт
PCI без слота PCI
(Збірка) Тип слота PCI 1 M.2 2280
(Збірка) Тип слота PCI 2 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 3 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 4 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 5 M.2 2280
(Збірка) Тип слота PCI 6 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 7 Пустий
Модель чіпсета AMD B650
Тип оперативної пам'яті DDR5
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 128 ГБ
Максимальна частота оперативної пам'яті 6400 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC немає
Модель вбудованої графіки Integrated Graphics Processor
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Realtek 2.5GbE
Швидкість LAN портів 2,5 Гбіт/с
Зовнішні порти 3 x Audio
Відеовиходи HDMI
USB USB 3.2
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) без цифрового аудіо виходу
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 2 шт.
Кількість SATA-III портів 4 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В
Колодки 2 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 5 шт.
Інші коннектори 3 x Addressable Gen 2 headers
Тип BIOS 256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
Бездротовий зв'язок Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/ax)
Контролер RAID 10
Підтримка ОС Windows 11
Також шукають материнська плата для ПК
Форм-фактор Micro-ATX
Висота, мм 244
Ширина, мм 244
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
PCI Express x16 ver 2 v Чотири
M.2 ver 2 x M.II