Материнська плата s1200 4DDR4/ HDMI/6*PCIe/2xM.2/WiFi/BT ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)

Код товару: 1043698
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
  • Виробник: ASUS
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
  • Короткий опис:

    Материнська плата s1200 4DDR4/ HDMI/6*PCIe/2xM.2/WiFi/BT

Опис ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)

Maximus XII Hero
ROG Maximus XII Hero - відмінний вибір для тих, хто починає знайомитися з культовою лінійкою геймерского обладнання Republic of Gamers (ROG). Ця материнська плата призначена для побудови потужної геймерскої системи з продуманим охолодженням і підтримкою високошвидкісної пам"яті. Заряджена безліччю фірмових функцій ROG, від розгону в один клік мишею до барвистого підсвічування Aura Sync, Maximus XII Hero завжди готова до віртуальних битв.

ШВИДКІСТЬ
Нова серія процесорів Intel під кодовою назвою Comet Lake включає в себе 10-ядерну модель з Turbo-частотою вище 5,3 ГГц (для одного ядра) - причому без будь-якого розгону! Збільшена обчислювальна потужність супроводжується підвищеним навантаженням на систему живлення, і плата ROG Maximus XII Hero до цього готова: продумана схема стабілізатора напруги і преміальна елементна база гарантують стабільну роботу комп"ютера як в іграх, так і в будь-яких інших додатках.

ОХОЛОДЖЕННЯ
Стабільність комп"ютера під високими навантаженнями багато в чому залежить від охолодження, тому на платі ROG Maximus XII Hero застосовуються великі радіатори - для силових елементів і чіпсета. Додатковими радіаторами забезпечені і слоти M.2. Додайте до цього численні роз"єми для підключення вентиляторів - і плата ROG Maximus XII Hero постає перед нами у всеозброєнні, готова забезпечити низьку температуру комп"ютерних компонентів, щоб ті змогли показати свою максимальну швидкість.

ОПТИМІЗАЦІЯ
Материнська плата ROG Maximus XII Hero пропонує інтуїтивно зрозумілі і потужні засоби для гнучкого налаштування всіх параметрів комп"ютера, щоб той працював саме так, як потрібно вам.

ІНТЕРФЕЙСИ
Мережеві інтерфейси плати ROG Maximus XII Hero представлені бездротовим модулем Wi-Fi 6 (контролер AX201) і двома Ethernet-контролерами (Gigabit Ethernet від Intel і 5G Ethernet від Marvell), тому ви легко зможете встановити високошвидкісне і стабільне з"єднання для гри через інтернет. Також у неї є слоти M.2, сумісні з технологією Intel Optane, яка допомагає прискорювати роботу твердотільних накопичувачів, і вбудована аудіосистема SupremeFX, готова порадувати вас відмінним звучанням.

ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ
Крім видатної продуктивності материнська плата ROG Maximus XII Hero пропонує можливість гнучкого налаштування свого зовнішнього вигляду.

Характеристики ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
Модель ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
Тип товару Материнська плата
Процесор
Роз'єм CPU Socket 1200 (Intel)
Чіпсет Intel Z490
Інтерфейси
Відеоінтерфейс Є
Типи відеоінтерфейсу HDMI
LAN порт 1x 10/100/1000
PCI-Ex16 3
PCI-Ex8 Немає
PCI-Ex4 Немає
PCI-Ex1 3
PCI Немає
USB V3.0 8 x USB 3.0
Serial ports (COM) Немає
Пам'ять
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів пам'яті 4
Контролер пам'яті Двоканальний
Загальні данні
Форм-фактор ATX
Bluetooth Є
Wi-Fi Є
Multi-Graphics Technology ATI CrossFireX / NVIDIA SLI
Високошвидкісні інтерфейси M.2 port
SATAIII 6
SATAII Немає
ESATA Немає
RAID 0 / 1 / 5 / 10
Parallel ports (LPT) Немає