Материнська плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI

Код товару: 1371595
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI
  • Вага: 1.45 кг.
  • Габарити: 24x21x10 см.
  • Короткий опис:

    сокет - AM5, чіпсет - AMD B650, DDR5, макс. об'єм оперативної пам'яті - 64 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 6400 MHz, швидкість LAN - 2,5 Гбіт/с, HDMI, внутрішні - 2 x M.2 2280, 6 x Sata 6.0 Gb/s, Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Bluetooth 5.2, Mini ITX

Опис ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI

Не обманюйтеся його легковажною рамою; Strix B650E-I має чудову продуктивність! З роз'ємом VRM та підтримкою DDR та PCIe 5 він є ідеальним партнером для Ryzen 7000, особливо у прихованих збірках малого форм-фактора.

M.2 Q-ЗАСУВКА.
Інноваційна засувка Q-Latch спрощує встановлення або вилучення твердотільного накопичувача M.2 без використання спеціальних інструментів. У конструкції використовується простий замикаючий механізм для фіксації диска й акуратного усунення традиційних гвинтів.

КНОПКА ВІДНОВЛЕННЯ BIOS.
BIOS FlashBack - це безпечний і простий спосіб оновлення BIOS. Просто перетягніть файл BIOS (UEFI) на USB-накопичувач у форматі FAT32, підключіть його до порту USB BIOS FlashBack і натисніть кнопку. Оновлення можна виконувати навіть без встановленої пам'яті або процесора.

КНОПКА FLEXKEY.
За замовчуванням FlexKey працює як кнопка скидання системи, але її також можна легко перепризначити для швидкої активації безпечного завантаження або входу в BIOS.

Q-СВІТЛОДІОД.
Чотири вбудовані світлодіодні індикатори вказують на стан живлення і визначають проблеми з процесором, пам'яттю, відеокартою або завантажувальним пристроєм для швидкої діагностики.

ВСЕБІЧНА ПРОДУКТИВНІСТЬ.
Щоб не відставати від великих хлопчиків, ROG Strix B650E-I постачається з потужним рішенням для живлення і тихим тепловим масивом, що дає йому хорошу частку запасу для просування на більш високих частотах. Але на цьому швидкість не закінчується: пам'ять, відеокарти і сховище можна використовувати по максимуму завдяки підтримці DDR5 і PCIe 5.0.

PCIE 5.0.
Повністю підтримуючи новий стандарт, Strix B650E-I пропонує наскрізну підтримку PCIe 5.0, щоб забезпечити необмежену пропускну здатність для найшвидших доступних твердотільних накопичувачів і графічних карт. Слот розширення x16 підтримує Gen 5 і захищений утримувальною скобою SafeSlot. Вбудований слот M.2 також призначений для PCIe 5.0, що забезпечує неймовірну швидкість читання і запису 16 ГБ/с, тоді як інший слот забезпечує, як і раніше, вражаючу швидкість передавання 8 ГБ/с через інтерфейс PCIe 4.0.

ЕНЕРГЕТИЧНА АРХІТЕКТУРА.
10 + 2 силових каскади з номінальним струмом 70 А кожен забезпечують достатній струм, щоб із легкістю керувати Ryzen 7000 за будь-яких робочих навантажень.

ДЕСЯТИШАРОВА ДРУКОВАНА ПЛАТА.
Багатошарова конструкція друкованої плати швидко розсіює тепло навколо регуляторів напруги, підвищуючи загальну стабільність системи та надаючи процесору більше можливостей для розгону.

ПОТУЖНІСТЬ DDR5.
Для тих, хто хоче перевершити стандартні швидкості DDR5, ROG Strix B650E-I підготовлений і готовий до комплектів для ентузіастів завдяки широкій підтримці AMD EXtended Profiles for Overclocking (EXPO). Досвідчені ветерани можуть додатково налаштувати продуктивність за допомогою великого набору налаштувань в UEFI.

AEMP.
US Enhanced Memory Profile (AEMP) - це ексклюзивна функція прошивки для модулів пам'яті, обмежених PMIC. AEMP автоматично визначає мікросхеми пам'яті у вашому наборі, а потім представляє оптимізовані профілі з вищою частотою і коротшими таймінгами, які ви можете легко застосувати для підвищення продуктивності.

СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ VRM.
Масивні радіатори покривають рішення для живлення, що підтримується тихою тепловою системою, яка поглинає тепло з ядра і відводить тепло вгору через вентильовану верхню частину, тому VRM залишається прохолодним навіть у системах з обмеженим доступом повітря.

M.2 РАДІАТОР.
Великий радіатор закриває слот NVME SSD, допомагаючи підтримувати оптимальну температуру диска для стабільної продуктивності та надійності.

ВЕДУЧИЙ ЗВ'ЯЗОК.
Незважаючи на крихітний розмір настільного комп'ютера, Strix B650E-I вирізняється у відділі під'єднання, з варіантами дротової та бездротової мережі зі швидкістю понад гігабіт, а також із гігантською якістю звуку завдяки вдосконаленому рішенню SupremeFX.

WI-FI 6Е.
Вбудована технологія WiFi 6E використовує новий доступний спектр у діапазоні 6 ГГц, щоб забезпечити до семи каналів 160 МГц для надвисокої пропускної спроможності та кращої продуктивності в щільних бездротових середовищах.

Intel 2,5G Ethernet.
Ігри з малою затримкою, швидка передача файлів і потокове відео у високій роздільній здатності - ось лише деякі з переваг вбудованої технології Intel 2,5 Гбіт/с Ethernet.

ГРАЙТЕ СТИЛЬНО.
Занижені чорні кожухи і друкована плата Strix B650-I роблять його міцною основою практично для будь-якої установки, особливо в поєднанні з широким спектром пропозицій в екосистемі ROG.

ПРОГРАМНІ УТИЛІТИ.
Налаштуйте свою інсталяцію за допомогою набору інтуїтивно зрозумілих програмних і мікропрограмних утиліт, які дадуть вам змогу максимізувати продуктивність і налаштувати роботу на свій смак.

З ЦІЄЮ НОВОЮ ПЛАТФОРМОЮ ВИ МОЖЕТЕ ПОБАЧИТИ МАЙБУТНЄ.
Зберіть свою наступну установку з процесором AMD Ryzen серії 7000 та ігровою мережею ROG Strix B650E-I Gaming WiFi, щоб отримати підвищену продуктивність. Завдяки 16 ядрам Zen 4 і 32 потокам, тактовій частоті до 5,7 ГГц і 80 МБ кеш-пам'яті процесори AMD Ryzen серії 7000 дають змогу вам бути попереду всіх. Ви також отримаєте доступ до нових функцій для геймерів з AMD Socket AM5, від швидкості пам'яті DDR5 до підвищеної пропускної здатності PCIe 5.0. Процесори AMD Ryzen серії 7000 і материнські плати AMD з сокетом AM5 розблоковані для розгону, щоб персоналізувати ваш досвід. Отримайте ще більшу продуктивність, розігнавши пам'ять DDR5 за допомогою технології AMD EXPO.

Характеристики ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI

PCI без слота PCI
Призначення звичайна
Сокет AM5
Підтримка процесорів AMD Socket AM5, support for : AMD Ryzen 7000 Series Processors
Слоти розширення 1 x PCI-E 5.0 x16
PCI Express x16 1 шт
(Збірка) Тип слота PCI 1 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 2 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 3 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 4 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 5 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 6 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 7 Пустий
Модель чіпсета AMD B650
Тип оперативної пам'яті DDR5
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 2 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 64 ГБ
Частота оперативної пам'яті 6400+ MHz (O.C.)
Максимальна частота оперативної пам'яті 6400 MHz
Форм-фактор Mini ITX
Підтримка двоканального режиму так
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Аудіоконтролер ROG SupremeFX ALC4080
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Intel 2.5GbE
Швидкість LAN портів 2,5 Гбіт/с
Зовнішні порти 1 x optical SPDIF out
Відеовиходи HDMI
USB USB Type-C
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) оптичний
Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 2 шт.
Кількість SATA-III портів 6 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В
Колодки 1 x USB 3.2 Gen2
4-pin для вентилятора 1 шт.
Інші коннектори 1 x Thermal Sensor header
Тип BIOS 256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
Бездротовий зв'язок Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/ax)
Контролер RAID 1
Підтримка ОС Windows 11
Також шукають материнська плата для ПК
Висота, мм 170
Ширина, мм 170
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
PCI Express x16 ver 1 v П'ять
M.2 ver 2 x M.II