Материнська плата ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4

Код товару: 1260136
Є в наявності
9814 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 9814грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
  • Вага: 2.07 кг.
  • Габарити: 34x27x7 см.
  • Короткий опис:

    сокет - 1700, чіпсет - Intel B660, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 128 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 5333 MHz, швидкість LAN - 2,5 Гбіт/с, DisplayPort, HDMI, внутрішні - 1 x M.2 2280, 2 x M.2 22110, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Bluetooth 5.2, ATX

Опис ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4

Материнська плата ROG Strix B660-A Gaming WiFi D4 пропонує надійну систему живлення та високоефективну систему охолодження, щоб розкрити всі можливості процесорів Intel Core 12-го покоління. Вбудована підтримка стандарту PCIe 5.0, модуль Wi-Fi 6 і три слоти M.2 з інтерфейсом PCIe 4.0 забезпечують блискавичну передачу даних для різних сценаріїв, тоді як ексклюзивні засоби інтелектуального управління від ASUS спростять налаштування параметрів системи. Нарешті, на платі реалізовано низку інноваційних рішень, що спрощують процес складання ПК і гарантують його безперебійну роботу.

КОМБІНОВАНІ СИЛОВІ МОДУЛІ.
У системі живлення з 12+1 фазами на цій материнській застосовуються силові модулі, кожен з яких складається з драйвера, а також MOSFET-ключів верхнього і нижнього плечей, для забезпечення ефективного електроживлення сучасних процесорів Intel.

ДОБІРНІ КОМПОНЕНТИ.
У материнських платах ASUS застосовуються найкращі дроселі з феритовим осердям і конденсатори, які здатні працювати довше і в більш складних умовах, ніж стандартні компоненти.

РОЗ'ЄМИ ЖИВЛЕННЯ PROCOOL.
Роз'єм живлення ASUS ProCool гарантує надійне під'єднання кабелів, знижений електричний опір і поліпшене розсіювання тепла порівняно зі стандартними.

КОНТРОЛЕР DIGI+.
Стабілізатор напруги Digi+ забезпечує високу ефективність, надійність і стабільність живлення за будь-яких навантажень.

6-ШАРОВА ДРУКОВАНА ПЛАТА.
Багатошарова конструкція друкованої плати сприяє кращому розсіюванню тепла в області системи живлення, що підвищує загальну стабільність роботи комп'ютера і збільшує розгінний потенціал процесора.

ІНЖЕНЕРНІ РІШЕННЯ.
Материнські плати серії ROG Strix B660 забезпечують всебічний контроль роботи вентиляторів як за допомогою інструменту Fan Xpert 4, доступному в програмному центрі Armoury Crate, так і через UEFI BIOS.

ДВОСТОРОННЄ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ.
До материнських плат ASUS додається програмне забезпечення, в якому реалізована технологія інтелектуального шумозаглушення як для вхідного, так і для вихідного (від мікрофона*) аудіопотоків. Алгоритм, заснований на системі глибокого навчання з мільйонами зразків різних типів шумів, виділяє голос, фільтруючи сторонні звуки: стукіт клавіш, клацання кнопок миші тощо.

AI COOLING.
Функція ASUS AI Cooling автоматично керує роботою вентиляторів, під'єднаних до материнської плати, забезпечуючи оптимальні налаштування залежно від поточного навантаження і температури в системі.

AI NETWORKING.
Ексклюзивна утиліта ROG GameFirst VI допоможе як новачкам, так і експертам оптимізувати мережеві налаштування для комфортної гри через інтернет. Нова версія утиліти використовує інтелектуальні технології ідентифікації параметрів мережі для забезпечення більш швидкої та якісної оптимізації.

Ідентифікація.
GameFirst VI аналізує особливості використання і цифрові підписи програм, порівнюючи інформацію з базою даних більш ніж 200 000 програм.

Прискорення.
Функція GameFirst VI інтелектуально перемикає пріоритети додатків і налаштовує пропускну здатність залежно від ситуації. В іграх вона встановлює максимальний пріоритет для ігрових пакетів, забезпечуючи плавність гри - навіть з одночасною трансляцією якісного відео або передачею великих файлів.

Візуалізація.
За допомогою інтуїтивно зрозумілого графіка можна побачити стан мережі в режимі реального часу. Натисніть на відповідну вкладку, щоб переглянути, як використовується смуга пропускання додатками, оцінити місце розташування кожного мережевого клієнта і проаналізувати завантаженість каналів Wi-Fi.

АДАПТИВНИЙ АЛГОРИТМ.
GameFirst VI аналізує поточні завдання і відповідно змінює виділену для них смугу пропускання, щоб забезпечити комфортнішу роботу користувача навіть при виконанні великої кількості завдань одночасно.

РЕЖИМ GAMING FIRST.
Режим Gaming First використовує велику базу даних додатків і аналізує часто використовувані додатки для пріоритизації ігрового трафіку. Він дає змогу поліпшити синхронізацію із сервером і зменшити лаги в онлайн-іграх.

МОНІТОРИНГ.
Інструмент WIFI Quick Assist аналізує дані про мережу та будує графік, який надає користувачеві чітке розуміння поточного стану мережі. Крім того, якщо використовується маршрутизатор ROG, користувач може сканувати мережу Wi-Fi для пошуку найбільш вільного каналу, а також скористатися функцією Game Boost для призначення максимального пріоритету ігровим пристроям і пакетам.

OptiMem II.
Технологія OptiMem II дає змогу оперативній пам'яті працювати на вищій тактовій частоті завдяки оптимізації компонування доріжок на платі з метою зменшення довжини доріжок, мінімізації перехресних електромагнітних наведень, забезпечення стабільності та сумісності модулів пам'яті. ROG Strix B660-A Gaming WiFi D4 підтримує встановлення в чотири слоти до 128 ГБ оперативної пам'яті DDR4.

WI-FI 6 (802.11AX).
На материнській платі реалізовано бездротовий інтерфейс нового покоління Wi-Fi 6 (802.11ax), що вирізняється підвищеною стабільністю і швидкістю роботи в умовах великої кількості одночасно підключених клієнтів. Щоб розкрити повний потенціал стандарту Wi-Fi 6, використовуйте маршрутизатор ASUS стандарту Wi-Fi 6.

2.5G Ethernet від Intel.
Контролер 2.5G Ethernet від Intel дає змогу збільшити швидкість дротового під'єднання до мережі, використовуючи поточну кабельну інфраструктуру. Результат: онлайн-ігри без лагів, трансляції відеороликів без пауз, передача файлів без тривалого очікування.

SUPREMEFX.
ROG SupremeFX - це унікальна комбінація апаратного та програмного забезпечення для високоякісного звуку. У платі ROG Strix B660-A Gaming WiFi D4 вона використовує кодек ALC4080 для підвищення частоти дискретизації звуку на всіх каналах зі 192 до 384 кГц. Роз'єм на передній панелі під'єднано до вбудованого підсилювача Savitech, здатного обслуговувати різноманітні геймерські гарнітури та Hi-Fi навушники.

У СТИЛІ ROG STRIX.
ROG Strix B660-A Gaming WiFi D4 привертає увагу завдяки вражаючому сріблясто-білому покриттю, яке контрастує з логотипом з яскравим підсвічуванням Aura RGB. Паралельні лінії та текст із точковим малюнком на алюмінієвій панелі інтерфейсів, радіаторах M.2 і чипсета підкреслюють основні відмінності плат серії ROG Strix: швидкодію, функціональність і особливий стиль.

ЗАПАЛИ ГРУ.
Материнські плати серії ROG Strix оснащуються вбудованою системою підсвічування ASUS Aura з гнучким регулюванням параметрів. Крім того, до них можна під'єднати програмовані світлодіодні стрічки та синхронізувати візуальні ефекти з іншими Aura-сумісними пристроями ASUS.

M.2 Q-LATCH.
Інноваційне кріплення Q-Latch спрощує встановлення та виймання SSD-накопичувачів формату M.2 - для цього не потрібні жодні спеціальні інструменти. Конструкція кріплення передбачає механізм фіксації накопичувача в слоті M.2 без використання традиційних гвинтів.

ЕКОСИСТЕМА ROG STRIX.
У серію ROG Strix входить широкий асортимент продукції для геймерів: відеокарти, водяні системи охолодження, корпуси, мишки, клавіатури, які об'єднують єдиний стиль і висока якість.

UEFI BIOS.
Інтерфейс UEFI BIOS у стилі ROG надає все необхідне для налаштування, розгону та моніторингу системи, створеної на основі сучасних процесорів. Він має режими для новачків і досвідчених користувачів.

MEMTEST86.
Для додаткової зручності в UEFI (BIOS) материнської плати встановлено утиліту MemTest86. Вона дозволяє запустити перевірку оперативної пам'яті без підключення завантажувальної "флешки" або запуску ОС. Звіти про результати тестування пам'яті зберігаються в BIOS.

5-СТОРОННЯ ОПТИМІЗАЦІЯ.
Інтерфейс UEFI BIOS у стилі ROG надає все необхідне для налаштування, розгону та моніторингу системи, створеної на основі сучасних процесорів. Він має режими для новачків і досвідчених користувачів.

TPU.
Контролер TurboV Processing Unit (TPU) призначений для керування напругою та моніторингу системних параметрів. Його функції активуються за допомогою програмного комплексу AI Suite 3.

EPU.
Спеціальний контролер від ASUS дає змогу знизити енергоспоживання системи. Він автоматично визначає ступінь завантаження системи, оптимізує параметри живлення комп'ютера, а за необхідності переводить його в спеціальний режим зі зниженим енергоспоживанням.

FAN XPERT 4.
Користувач отримує повний контроль над роботою вентиляторів, помпи або комплексної системи водяного охолодження за допомогою утиліти Fan Xpert 4 або інтерфейсу UEFI. У режимі автоматичного налаштування незалежно від типу охолоджувача всі параметри роботи системи охолодження встановлюються одним натисканням кнопки миші. Якщо обрано тихий режим, вентилятори працюватимуть на невисокій швидкості, щоб мінімізувати шум.

КОНТРОЛЕР DIGI+.
Стабілізатор напруги Digi+ забезпечує керування параметрами електроживлення в режимі реального часу і дає змогу точно налаштувати роботу регулятора напруги центрального процесора для максимальної стабільності та продуктивності системи.

Характеристики ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4

Сокет 1700
Підтримка процесорів Rockchip RK3288 SoC
Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express x1 2 шт
PCI Express x4 без слота PCI Express x4
PCI Express x16 2 шт
PCI без слота PCI
(Збірка) Тип слота PCI 1 M.2 22110
(Збірка) Тип слота PCI 2 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 3 Пустий
(Збірка) Тип слота PCI 4 PCIe x1
(Збірка) Тип слота PCI 5 PCIe x1
(Збірка) Тип слота PCI 6 M.2 2280
(Збірка) Тип слота PCI 7 PCIe x16
Модель чіпсета Intel B660
Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 128 ГБ
Частота оперативної пам'яті 5333 MHz (OC)
Максимальна частота оперативної пам'яті 5333 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Аудіоконтролер ROG SupremeFX ALC4080
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Intel 2.5GbE
Швидкість LAN портів 2,5 Гбіт/с
Зовнішні порти 5 x Audio
Відеовиходи HDMI
USB USB Type-C
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) без цифрового аудіо виходу
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 3 шт.
Кількість SATA-III портів 4 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В
Колодки 1 x USB 3.2 Gen2 Type-C
4-pin для вентилятора 3 шт.
Інші коннектори 3 x Addressable Gen 2 headers
Тип BIOS 192 (128+64) Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
Бездротовий зв'язок Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac/ax)
Контролер RAID 10
Підтримка ОС Windows 11
Також шукають материнська плата для ПК
Форм-фактор ATX
Висота, мм 305
Ширина, мм 244
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
(Збірка) Покоління процессора Alder Lake
PCI Express x1 ver 2 v Три
PCI Express x16 ver 1 v Три
M.2 ver 2 x M.II
Призначення геймерська