Материнська плата ASUS TUF B450-PRO GAMING

Код товару: 916436
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS TUF B450-PRO GAMING
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: TUF B450-PRO GAMING
  • Вага: 1.35 кг.
  • Габарити: 33x27x5 см.
  • Короткий опис:

    Soc - AM4, AMD B450, DDR4, Макс. пам'ять - 128 ГБ, Зовнішні - 1 х USB 3.1 type C, 2 x USB 3.1 Gen2, 2 x USB 3.1 Gen1, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, Audio, Внутрішні - 1 x TPM, 1 x M.2 22110, 1 x M.2 2280, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX, BOX

Опис ASUS TUF B450-PRO GAMING

Материнські плати серії TUF Gaming призначені для роботи в складних умовах і тому піддаються суворим тестам, що підтверджує їх високу якість. Вони створені на основі надійних і довговічних компонентів, щоб гарантувати стабільну роботу системи під час тривалих ігрових сесій.
При побудові ПК з використанням материнської плати серії TUF Gaming ви також отримуєте переваги альянсу TUF Gaming Alliance, в рамках якого компанія ASUS співпрацює з надійними галузевими партнерами з метою забезпечити легкість збірки, гарантовану сумісність компонентів і додаткову естетику готового рішення.
Для комп"ютерних ентузіастів
Використання материнських плат серії TUF Gaming робить збірку системи простіше та безпечніше завдяки продуманій конструкції та інноваційним інженерним рішенням, а також тісної співпраці розробників ASUS з ключовими виробниками компонентів. Відбірна елементна база, повноцінний комплекс захисних технологій і ретельне тестування готової продукції у відповідність до вимог TUF Gaming Alliance - ось запорука якості геймерского рішення, на яке можна покластися.
SAFESLOT
Посилене кріплення слотів PCIe
SafeSlot - це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, яка відрізняється поліпшеною міцністю і забезпечує посилений затиск відеокарти. Такий слот виготовлений з використанням нового процесу формування зі вставкою, під час якого в нього інтегрується металевий каркас. Він міцно закріплює слот на материнській платі за допомогою додаткових точок пайки.
ТЕХНОЛОГІЯ ESD GUARDS
Захист від статичної електрики
На материнських платах ASUS реалізовано повноцінний захист від потенційно небезпечних розрядів статичної електрики: повітряного електростатичного розряду напругою до +/- 10 кВ і контактного розряду до +/- 6 кВ (індустріальний стандарт - +/- 6 кВ і +/- 4 кВ відповідно).
ВИСОКОЯКІСНІ КОМПОНЕНТИ
ДРОСЕЛІ TUF
Подають центральному процесору максимально стабільний струм, що покращує загальну надійність роботи комп"ютера.
КОНДЕНСАТОРИ TUF
На 20% вище стійкість до високих температур, в 5 разів більше термін служби.
ТРАНЗИСТОРИ TUF
Транзистори з низьким опором відкритого каналу. Чим нижче опір каналу у відкритому стані, тим вище енергоефективність і тим нижче нагрів.
TUF LANGuard
ЗАХИСТ ВІД СПЛЕСКІВ НАПРУГИ
Роз"єм провідної мережі даної материнської плати оснащується спеціальним захистом від статичної електрики та перепадів напруги TUF LANGuard.
ПІДТРИМКА ПАМ"ЯТІ DDR4
У списку сумісності моделей серії TUF Gaming можна знайти довгий перелік модулів пам"яті, а це значить мінімум проблем при самостійній збірці будь-якої комп"ютерної конфігурації на базі даної материнської плати.
Ігровий звук
Просторове звучання DTS CUSTOM для ігрових гарнітур
Технологія DTS Custom, реалізована в аудіосистемі даної материнської плати, використовує спеціальні алгоритми для емуляції просторового звучання при використанні стереонаушников і гарнітур. Вона працює в трьох режимах, які оптимізовані під гру певних жанрів.
ЗАПАЛИ ГРУ!
AURA SYNC
Система ASUS Aura Sync дає можливість використовувати разом як зовнішні світлодіодні стрічки, так і відразу декілька пристроїв з вбудованою світлодіодним підсвічуванням Aura, забезпечуючи ідеальну синхронізацію візуальних ефектів з єдиним центром управління зі зручного додатка. За допомогою Aura Sync ви зможете створити справжню симфонію світла та зробити зовнішній вигляд свого комп"ютера воістину унікальним!
ПІДТРИМКА ПРОЦЕСОРІВ AMD RYZEN ДРУГОГО ПОКОЛІННЯ, RYZEN З ГРАФІЧНИМ ЯДРОМ RADEON VEGA, RYZEN ПЕРШОГО ПОКОЛІННЯ, APU СЕРІЇ A СЬОМОГО ПОКОЛІННЯ, ATHLON X4 для роз"єму AM4
Дана материнська плата сумісна з процесорами AMD серій Ryzen першого і другого поколінь, A (сьомого покоління) і Athlon, які встановлюються в роз"єм AM4. Нараховуючи до восьми ядер, моделі серії Ryzen втілюють нову високопродуктивну микроархитектуру Zen і можуть оснащуватися потужним вбудованим графічним ядром Radeon Vega. Процесори AMD для роз"єму AM4 підтримують інтерфейс USB 3.1 (5 Гбіт/с), 16 ліній PCI Express 3.0/2.0 і двухканальну оперативну пам"ять DDR4.

Характеристики ASUS TUF B450-PRO GAMING

Основні
У напрямку геймерська (overclocking)
Форм-фактор ATX
Процесор
Тип підключення AM4
Процесорна сумісність AMD RYZEN series processors 2nd Generation/Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics/Ryzen™ 1st Generation
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) AMD B450
BIOS Ami
UEFI BIOS
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 4 слоти
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 3533 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 64 ГБ
Підтримка ECC
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
Слотів PCI-E 1x 3 шт
Слотів PCI-E 16x 2 шт
Підтримка вбудованої відеокарти
Вихід DVI DVI-D
Вихід HDMI
Підтримка CrossFire / SLI ✔ Supports AMD CrossFireX™ Technology
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek S1220A
Звук 7.1
Роз'ємів 3.5 мм (mini-Jack) 3 шт
S/P-DIF
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
Підтримка програмного RAID ✔ 0, 1, 10
SATA3 (6 Гбіт / с) 6 портів
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Мбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Realtek RTL8111H
Роз`єми підключення
USB 2.0 2 шт
USB 6 шт (2 x USB 3.1 Gen 1, 4 x USB 2.0)
PS/2 1 шт
USB 3.1 5 шт (2 x USB 3.1 Gen 1, 1 x USB 3.1 Gen 1 port Type C, 2 x USB 3.1 Gen 2)
M.2 роз'єм 2
Додатково
Система управління WOL by PME
Особливості M.2 роз'єм
Фізичні
Розміри ( ВхШ ) 305 x 244