Материнська плата ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI

Код товару: 1529565
Є в наявності
14516 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 14516грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: TUF GAMING Z790-PRO WIFI
  • Вага: 1.848 кг.
  • Габарити: 36x28x7 см.
  • Короткий опис:

    сокет - 1700, чіпсет - Intel Z790, DDR5, макс. об'єм оперативної пам'яті - 192 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 7600 MHz, швидкість LAN - 2,5 Гбіт/с, DisplayPort, HDMI, внутрішні - 2 x M.2 22110, 2 x M.2 2280, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Bluetooth 5.3, 2x2 Wi-Fi 6E (802.11 a/b/g/n/ac/ax), ATX

Опис ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI

TUF GAMING Z790-PRO WIFI поєднує в собі новітні процесори Intel® з можливостями, необхідними для ігор, і міцністю військового класу. Завдяки першокласному рішенню для живлення та комплексній системі охолодження ця материнська плата забезпечує надійну продуктивність для марафонських ігор. Для забезпечення надійності в складних умовах вона проходить жорсткі випробування на витривалість. А відмітна сіра прогумована емблема прикрашає радіатор VRM, уособлюючи енергійність TUF GAMING.

Можливості підключення.
Вид материнської плати TUF Gaming спереду, з підсвічуванням Aura
Роз’єм Intel® Socket LGA1700 для процесорів Intel® Core™ 14-го і 13-го покоління, Intel® Core™ 12-го покоління, Pentium® Gold і Celeron®

Ексклюзивне оброблення звуку DTS.
" Звукова кришка TUF Gaming
" Екранування звуку
" Виділені шари звукової друкованої плати
" Аудіоконденсатори преміум-класу
" Унікальна схема De-Pop

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ.
Материнські плати TUF GAMING Z790 оснащені гнучкими інструментами для налаштування кожного аспекту системи, що дозволяють регулювати продуктивність відповідно до того, як ви граєте.

AI Overclocking.
Тепер налаштування здійснюється швидше і розумніше, ніж будь-коли раніше. ASUS AI Overclocking профілює процесор і охолодження, щоб передбачити оптимальну конфігурацію і довести систему до межі. Прогнозовані значення можуть бути задіяні автоматично або використані як стартовий майданчик для подальших експериментів.

AI Cooling II.
Збалансуйте теплові та акустичні характеристики будь-якої збірки одним клацанням миші. Алгоритм, розроблений ASUS, усуває зайвий шум під час виконання швидкого стрес-тесту, а потім відстежує температуру процесора, щоб динамічно налаштувати вентилятори на оптимальну швидкість.

Всебічна енергоефективність.
Функція енергозбереження містить кілька налаштувань, що дають змогу легко оптимізувати енергоспоживання і домогтися максимальної економії електроенергії. Можна ввімкнути обмеження потужності процесора, затемнити підсвічування Aura і перевести профіль вентилятора в енергоощадний режим. Також можна перемкнути план Power Saver, вбудований у Microsoft Windows.

UEFI BIOS.
Відомий BIOS ASUS UEFI надає все необхідне для конфігурування, налаштування та регулювання системи. Він пропонує інтелектуально спрощені опції для користувачів-початківців ПК і широкі можливості для досвідчених ветеранів.

ASUS MyHotkey.
ASUS MyHotkey дає змогу швидко та зручно оновити BIOS або завантажити операційну систему, що дає можливість ефективно модернізувати ПК. Прискорений підхід ASUS MyHotkey забезпечує швидке і зручне виконання оновлень.

Розширене налаштування для серйозних твікерів.
Інтуїтивно зрозумілий розширений режим UEFI дає змогу повністю контролювати роботу комп’ютера. Вбудована функція пошуку полегшує пошук потрібних параметрів, а різні розширені функції дають змогу грамотно виконувати тонкі налаштування, щоб налаштувати продуктивність так, як вам потрібно.

Розширене налаштування для серйозних настроювачів.
Інтуїтивно зрозумілий розширений режим, пропонований через UEFI, дає змогу повністю контролювати роботу системи. Вбудована функція пошуку полегшує пошук потрібних параметрів, а різні додаткові функції дають змогу грамотно налаштувати продуктивність.

Інтуїтивно зрозуміле графічне керування вентиляторами.
Точне налаштування індивідуальних параметрів вентилятора здійснюється простим перетягуванням кривої за допомогою миші.

Режим Aura On/Off Mode (Stealth).
Легко увімкніть або вимкніть RGB-підсвітку Aura або всі вбудовані світлодіоди для приглушеного естетичного ефекту.

Швидке і просте налаштування.
Режим EZ відображає важливі параметри і статистику, пропонує майстра налаштування, функцію перетягування і застосування важливих параметрів одним клацанням миші - все це допоможе вам швидко налаштувати систему.

Armoury Crate.
Ексклюзивне програмне забезпечення ASUS Armoury Crate дає змогу централізовано керувати всіма підтримуваними ігровими продуктами. Єдиний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дає змогу налаштувати RGB-підсвітку для всіх сумісних пристроїв і пов’язати їх з Aura Sync для уніфікованої підсвітки. Крім того, він відображає інформацію про зростаючу екосистему обладнання і дає змогу керувати нею. Armoury Crate також дає змогу легко реєструвати продукти і містить розділ новин для підтримки зв’язку з ігровою спільнотою.

Premium Power Delivery.
Каскади живлення 16+1+1 потужністю до 60 ампер кожен об’єднують МДН-транзистори високого і низького рівня та драйвери в єдиний корпус, забезпечуючи потужність, ефективність і стабільну роботу всіх сумісних процесорів Intel.

Шестишарова конструкція друкованої плати.
Багатошарова конструкція друкованої плати швидко відводить тепло навколо регуляторів напруги, підвищуючи загальну стабільність системи та забезпечуючи процесору більше можливостей для розгону.

Роз’єми живлення 8+8 PIN ProCool.
Порівняно з традиційними входами живлення, роз’єми ASUS ProCool виготовлено відповідно до жорстких технічних вимог для забезпечення повного контакту з кабелями живлення БЖ. Зниження імпедансу дає змогу запобігти появі "гарячих точок" і виходу роз’ємів із ладу.

Конденсатори TUF.
Чорні металеві конденсатори TUF 5K забезпечують на 52% більшу температурну стійкість і в 2,5 раза триваліший термін служби, ніж стандартні конденсатори материнських плат.

Розкрийте можливості DDR5 за допомогою AEMP II.
ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II) - це ексклюзивна функція мікропрограмного забезпечення, що дає змогу досягти найвищої продуктивності та сумісності пам’яті з оптимізованими тактовими частотами навіть за умови використання модулів пам’яті з обмеженнями PMIC, що не підтримують профілі XMP або EXPO. Розроблена на основі гнучкого методу навчання, AEMP II спрощує процес тонкого налаштування параметрів пам’яті, що виходять за межі базової конфігурації, забезпечуючи водночас стабільність системи. Це можна застосувати як для максимального використання потенціалу модуля початкового рівня, так і для підготовки високошвидкісного комплекту до максимальної продуктивності.

Підтримка PCIe 4.0.
Чотири слоти PCIe 4.0 M.2 підтримують до двох пристроїв 22110, а також забезпечують підтримку NVMe SSD RAID для досягнення неймовірного потенціалу продуктивності. Створіть конфігурацію RAID із чотирма пристроями зберігання даних PCIe 4.0 і насолоджуйтеся високою швидкістю передавання даних.

Комплексна система керування вентиляторами.
Материнські плати TUF GAMING Z790 обладнані широкими можливостями керування вентиляторами, які можна налаштовувати за допомогою утиліти Fan Xpert 4 з пакета Armoury Crate або через удостоєний нагород BIOS ASUS UEFI.

4-контактний вентилятор PWM/DC.
Кожен із них може бути налаштований на моніторинг і реагування на три налаштовані користувачем термодатчики для охолодження залежно від робочого навантаження. Усіма налаштуваннями можна легко керувати за допомогою Fan Xpert 4 або через UEFI.

Можливості підключення.
TUF-GAMING Z790-PRO WIFI досягає нових висот продуктивності завдяки останній версії PCI Express, а арсенал портів USB містить три роз’єми Type-C, а Thunderbolt 4 ще більше розширює сумісність і пропускну здатність. Крім швидкого передавання даних, під’єднані пристрої також можуть швидко поповнити запаси енергії завдяки підтримці заряджання потужністю до 30 Вт.

SafeSlot і SafeDIMM.
SafeSlot - це посилена металева оболонка, що встановлюється в слот PCIe для забезпечення надійного встановлення карти. Оскільки швидкість PCIe 5.0 удвічі вища, ніж PCIe 4.0, ASUS удосконалила технологію SMT для створення більш швидкого SafeSlot - все для того, щоб забезпечити користувачам максимально можливу швидкість передавання даних. Крім того, для підтримки і захисту модулів пам’яті на деяких материнських платах ASUS додано оболонку ASUS SafeDIMM, що дає змогу вставляти модулі з високою швидкістю, точністю і впевненістю.

TUF LANGuard.
TUF LANGuard - це інноваційна технологія військового класу, яка об’єднує в собі передову технологію розв’язання сигналів і високоякісні конденсатори поверхневого монтажу для підвищення пропускної здатності та захисту материнської плати від ударів блискавки й статичної електрики.

Q-Antenna.
За допомогою Q-Antenna прикріпити антену WiFi до комп’ютера стало простіше і швидше. Замість того щоб повільно обертати два кріпильних елементи, поки вони остаточно не зафіксуються, вони просто замикаються на місці. Менше клопоту і стабільніша робота.

M.2 Q-Latch.
Інноваційна засувка Q-Latch дає змогу легко встановлювати та витягувати твердотільні накопичувачі M.2 без використання спеціальних інструментів. Для фіксації твердотільного накопичувача M.2 використовується простий механізм блокування, що дає змогу обійтися без гвинтів.

Q-LED.
Вбудовані світлодіодні індикатори Q-LED дають змогу збирачам ПК швидко переконатися в нормальному функціонуванні ключових компонентів - процесора, оперативної пам’яті, відеокарти, пристроїв зберігання даних - під час запуску. Вони також можуть попередити про неправильне встановлення модулів пам’яті - навіть до початку завантаження.

ЗАХОПЛИВІ ІГРИ.
Материнські плати TUF GAMING Z790 володіють усіма необхідними функціями для високопродуктивних ігор: надшвидкісний мережевий зв’язок для плавної гри в Інтернеті, чистий звук з позиційними сигналами для FPS-ігор, вбудоване RGB-підсвічування, яке синхронізується з під’єднаним обладнанням, для створення індивідуальної ігрової атмосфери.

Характеристики ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI

Призначення геймерська
Сокет 1700
Підтримка процесорів 13-е покоління і Intel Core 12-е покоління, Pentium Gold і Celeron
Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express x16 3 шт
PCI без слота PCI
(Збірка) Тип слота PCI 1 M.2 22110
(Збірка) Тип слота PCI 2 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 3 PCIe x16
(Збірка) Тип слота PCI 4 PCIe x4
(Збірка) Тип слота PCI 5 PCIe x1
(Збірка) Тип слота PCI 6 M.2 2280
(Збірка) Тип слота PCI 7 PCIe x16
Модель чіпсета Intel Z790
Тип оперативної пам'яті DDR5
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 192 ГБ
Частота оперативної пам'яті 7800+ MHz (O.C.)
Максимальна частота оперативної пам'яті 7600 MHz
Підтримка двоканального режиму так
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Аудіоконтролер Realtek S1220A
Багатоканальний звук 7.1
Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Intel 2.5GbE
Швидкість LAN портів 2,5 Гбіт/с
Зовнішні порти 5 x Audio
Відеовиходи HDMI
USB USB Type-C
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) оптичний
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
M.2 2 шт.
Кількість SATA-III портів 4 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В
Колодки 2 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 4 шт.
Інші коннектори 4 x 4-pin Chassis Fan headers
Тип BIOS 192 (128+64) Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
Бездротовий зв'язок Bluetooth 5.3
Контролер RAID 10
Підтримка ОС Windows 11
Також шукають материнська плата для ПК
Форм-фактор ATX
Висота, мм 305
Ширина, мм 244
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт
PCI Express x16 ver 1 v Чотири
M.2 ver 2 x M.II