Материнська плата GIGABYTE B365M D3H (B365M D3H-RD)

Код товару: 959673
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE B365M D3H-RD
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: B365M D3H
  • Код виробника: B365M D3H-RD
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 25x5x26 см.
  • Короткий опис:

    сокет - 1151, чіпсет - Intel B365, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 64 ГБ, макс. частота оперативної пам'яті - 2666 MHz, швидкість LAN - 1 Гбіт/с, D-Sub (VGA), DVI, DisplayPort, HDMI, внутрішні - 1 x M.2 Socket 3, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX

Опис GIGABYTE B365M D3H

Індустріальний стандарт для захисту LAN-портів від статичної електрики і пробою

Для захисту від електростатики в материнських платах GIGABYTE застосовуються мікросхеми, запас міцності яких в 3 рази вище типових ІС. Це допомагає надійно захистити материнську плату і її компоненти від пошкоджень, викликаних статичною електрикою. Материнські плати GIGABYTE також оснащені спеціальними мікросхемами, які забезпечують захист материнської плати і ПК в цілому від перенапруг і перевищення потужності в разі перебоїв з електроживленням.

Функція SmartFan 5

Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчиків, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більшу кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Гібридні Fan-роз'єми

Встановіть повний контроль над системою рідинного охолодження! Функція Smart Fan 5 за лічені секунди надасть вичерпну інформацію про швидкість потоку засобами датчика, підключеного до гібридного Fan-роз'єму. Стати володарем власного ПК!

Всі гібридні Fan-роз'єми можуть автоматично визначати тип пристрою, що підключається (вентилятор або помпа) і передбачають можливість вибору режиму PWM або Voltage.

Запатентовано GIGABYTE DualBIOS ™ Design

На материнських платах GIGABYTE сімейства Ultra Durable ™ реалізована унікальна технологія GIGABYTE DualBIOS ™, покликана убезпечити одну з найважливіших складових системної плати - BIOS. В рамках технології DualBIOS ™ на материнських платах GIGABYTE встановлені дві мікросхеми BIOS - основна і резервна. Цей тандем надійно захищає мікрокод BIOS від вірусних атак, апаратних збоїв викликаних виходом з ладу компонентів ПК, некоректних дій користувача, допущених при оверклокінгу, а також від кидків напруги в мережі в процесі оновлення BIOS.

Захист від оксидів сірки

Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори, стійкі до впливу оксидів сірки, компанія GIGABYTE пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Оновлення BIOS

Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку і вибору оптимальних параметрів. Запропонований GIGABYTE новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала істотно переробленої BIOS і дає можливість користувачу набути унікального досвіду тонкої настройки нової системи.

Центр додатків APP Center

Центр додатків GIGABYTE App Center надає миттєвий доступ до фірмових додатків GIGABYTE, які допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації материнської плати. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс GIGABYTE App Center дозволяє виконувати запуск всіх додатків GIGABYTE, встановлених в системі, перевіряти і повідомляти в режимі онлайн про доступні для завантаження оновлення, завантажувати актуальні додатки, драйвери і BIOS.

Утиліта 3D OSD

Утиліта 3D OSD автоматично ідентифікує та виводить на дисплеї інформацію про систему одночасно з активним іграми платформи, що дозволяє спостерігати і аналізувати дані, не перемикаючись між екранами утиліти (на робочому столі) і додатки.

XSplit Gamecaster + Broadcaster: керівництво до дії

Поділіться з друзями незабутніми враженнями від проходження того чи іншого епізоду гри за допомогою XSplit Gamecaster + Broadcaster! Повністю оптимізована процедура інтеграції в соціальні мережі і інтерактивне спілкування в режимі реального часу - залишайтеся в епіцентрі подій, не втрачаючи ниток гри. Всього один клацання кнопкою миші, і всі ваші дії в грі перемістять відеопотік в Twitch. Керуйте грою як профі!

Характеристики GIGABYTE B365M D3H

Основні
У напрямку для дому/офісу
Форм-фактор micro-ATX
Процесор
Для процесорів Intel
Тип підключення LGA1151
Кількість socket'ів 1
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) Intel B365
BIOS Ami
Підтримка DualBIOS
UEFI BIOS
Роз'єм модуля TPM
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 4 слоти
Кількість слотів 4 слоти
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 2666 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 64 ГБ
Підтримка XMP
Параметри відео
Слотів PCI-E 1x 2 шт
Слотів PCI-E 16x 2 шт
Вихід D-Sub (VGA) ✔ 1920x1200@60 Гц
Вихід DVI DVI-D
Вихід HDMI ✔ 1.4 и HDCP 2.2
Підтримка PCI Express 3.0
Display Port
RGB порт ✔ 1 шт
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC892
Звук 7.1
S/P-DIF
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
Підтримка програмного RAID ✔ RAID 0, RAID 1, RAID 5, и RAID 10
SATA3 (6 Гбіт / с) 6 портів
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Мбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Intel GbE
Роз`єми підключення
USB 2.0 6 шт
PS/2 1 шт
COM-порт
USB 3.1 5 шт Gen1
USB 3.1 Type-C 1 шт
M.2 роз'єм 1
Фізичні
Розміри ( ВхШ ) 244 x 230