Материнська плата GIGABYTE B450 AORUS ELITE

Код товару: 907978
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE B450 AORUS ELITE
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: B450 AORUS ELITE
  • Вага: 1.4 кг.
  • Габарити: 33x27x8 см.
  • Короткий опис:

    сокет - AM4, чіпсет - AMD B450, DDR4, макс. об'єм оперативної пам'яті - 64 ГБ, швидкість LAN - 1 Гбіт/с, DVI, HDMI, внутрішні - 2 x M.2, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX

Опис GIGABYTE B450 AORUS ELITE

Енергоефективне рішення GIGABYTE M.2 Thermal Guard
Щоб підвищити надійність і забезпечити безвідмовну роботу компонентів протягом усього терміну служби, інженери GIGABYTE реалізували варіант примусового охолодження M.2-накопичувачів засобами фірмових радіаторів Thermal Guard. Комплексне рішення Thermal Guard ефективно розсіює тепло, допомагаючи усунути причину троттлінга стосовно M.2- пристроїв і не допускаючи падіння продуктивності дискової підсистеми.
RGB Fusion with Digital LEDs Support
На материнських платах AORUS фірмова функція RGB Fusion чудово працює з цифровими світлодіодами. Засобами RGB Fusion користувач може контролювати роботу вбудованих RGB і встановлених на ПК зовнішніх світлодіодних RGBW/Digital-лінійок. Поряд з можливістю керувати кольором і застосовувати шаблони, на материнських платах AORUS функція RGB Fusion забезпечує взаємодію з цифровими світлодіодами. Підключаючи зовнішні цифрові світлодіодні лінійки з адресацією кожного світлодіода, користувачі можуть створювати власні шаблони, фірмові стилі та ілюмінаційні шоу.
Материнські плати AORUS Gaming передбачають можливість підключення світлодіодних лінійок з напругою живлення 5 В і 12 В (до 300 світлодіодів в лінійці). Засобами функції RGB Fusion і цифрових світлодіодних лінійок користувачам доступні на вибір 9 нових стильних шаблонів, застосовувати які можна буквально на льоту.
Додаток GIGABYTE RGB Fusion
Завдяки фірмовому додатку RGB Fusion зі зручним і інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом, можна надати системі неповторний вигляд. Користувачі отримали в своє розпорядження ще більше можливостей для налаштування відразу декількох незалежних один від одного зон. Функціонал програми дозволяє налаштувати яскравість і мерехтіння світлодіодів для відображення режимів зміни температури або навантаження ПК.
Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчиків, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більша кількість гібридних роз"ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.
Гібридні роз"єми подвійного призначення
Гібридний роз"єм здатний визначити використовує система охолодження режими управління PWM або Voltage і автоматично переключиться у відповідний стан.
Підтримуються до двох підсилювачів з вбудованим захистом від перевантаження по струму - обов"язкова умова для потужних вентиляторів категорії high-end.
Новий додаток Smart Fan 5
Можливість вибору оптимального режиму від самого тихого, до повно швидкісного, відповідно до особливостей функціонування системи. Для кожного вентилятора або помпи може бути задана свій графік роботи, із зазначенням граничних значень для переходу на іншу швидкість обертання.
Датчики та вентилятори оперативної взаємодії. Для кожного вентилятора можна вказати швидкість обертання крильчатки відповідно до певної температурою охолоджуваного компонента системи (за винятком вентилятора ЦП).
Функція кривої вентилятора. Налаштування кривої вентилятора в залежності від конкретної температури, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс утиліти.
Оновлення BIOS - просто, зрозуміло, доступно
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку та вибору оптимальних параметрів. Запропонований Gigabyte новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала істотно переробленої BIOS і дає можливість користувачу набути унікального досвіду тонкого налаштування нової системи.
HDMI - мультимедійний інтерфейс нового покоління
HDMI (High Definiton Multimedia Interface) - це мультимедійний інтерфейс високої чіткості, який забезпечує одночасну передачу відеоконтенту зі швидкістю до 5 Гбіт/с (в рамках базової специфікації HDMI 1.0) і 8-канального HD-аудіо сигналу по одному кабелю. Серед переваг HDMI-інтерфейсу - можливість передачі відео- і аудіо-компоненту без стиснення та передача цифрового контенту у форматі Full HD 1080p без втрати якості (відсутні втрати на операціях аналогово-цифрового перетворення сигналу, характерні для інтерфейсів попереднього покоління). Інтерфейс HDMI сумісний з функцією HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), яка забезпечує захист цифрового контенту під час відтворення дисків Blu-Ray, HD DVD і деяких інших форматів, які розповсюджуються на захищених носіях.
Утиліта TriDef SmartCam | Сам собі режисер
Щоб організувати повноцінне мовлення відеопотоку, в комплект поставки кожної материнської плати GIGABYTE входить програмне забезпечення TriDef SmartCam. З його допомогою ви можете легко видалити задній фон, без необхідності вдаватися до допомоги зеленого екрану (т. н. хромакей). Засобами утиліти SmartCam в реальному часі можна застосовувати фільтри та повністю контролювати зображення на задньому фоні не тільки під час трансляції, але і в інших відеододатках, наприклад Skype.

Характеристики GIGABYTE B450 AORUS ELITE

Підтримка процесорів AMD Ryzen 1st and 2nd Generation/ Ryzen with Radeon Vega Graphics Processors for Socket AM4
PCI Express x1 2 шт
PCI Express x4 без слота PCI Express x4
PCI Express x16 1 шт
PCI без слота PCI
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 64 ГБ
Частота оперативної пам'яті 3600 MHz (O.C.)
Вбудоване відео З підтримкою відеоядра процесора
Кількість LAN портів 1 шт
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Відеовиходи HDMI
USB USB 3.1
Цифровий аудіо роз'єм (S/PDIF) без цифрового аудіо виходу
M.2 2 шт.
Кількість SATA-III портів 6 шт.
SATAe роз'єм без SATAe інтерфейсу
U.2 роз'єм без U.2 роз'єму
Конектор живлення 1 x 8-pin 12В
4-pin для вентилятора 3 шт.
Контролер RAID 10
Також шукають материнська плата для ПК
(Збірка) Покоління процессора Zen2
PCI Express x1 ver 2 v Три
PCI Express x16 ver 1 v Три
M.2 ver 2 x M.II
Призначення геймерська
Сокет AM4
Слоти розширення 1 x PCI-E 3.0 x16 (PCIEX4)
Підтримка SLI/CrossFire 2-Way AMD CrossFireX
Модель чіпсета AMD B450
Тип оперативної пам'яті DDR4
Підтримка двоканального режиму так
Підтримка ECC немає
Аудіоконтролер Realtek ALC892
Багатоканальний звук 7.1
Тип мережевої карти Realtek RTL8118AS GbE
Зовнішні порти 6 x Audio
Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s
Колодки 2 x USB 2.0
Інші коннектори 3 x system fan headers
Тип BIOS UEFI
Підтримка ОС Windows 10
Форм-фактор ATX
Висота, мм 305
Ширина, мм 235
(Збірка) Споживча потужність 35 Вт