Материнська плата MSI B450 TOMAHAWK MAX

Код товару: 970478
Немає в наявності
  • Інформація по MSI B450 TOMAHAWK MAX
  • Виробник: MSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: B450 TOMAHAWK MAX
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 27x35x6 см.
  • Короткий опис:

    Soc - AM4, AMD B450, DDR4, Макс. пам'ять - 128 ГБ, Зовнішні - 2 х USB 3.2 Gen1, 1 х USB 3.2 Gen2, 1 х USB 3.2 Gen2 Type-C, 1 x RJ45, 1 x DVI, 1 x HDMI, 6 x Audio, Внутрішні - 1 x M.2, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX

Опис MSI B450 TOMAHAWK MAX

ДОДАЙТЕ СТИЛЮ ІГРОВОМУ ПК
Налаштування світлодіодного підсвічування здійснюється за допомогою утиліти Mystic Light, що пропонує палітру з безлічі кольорів, серед яких ви легко знайдете той, який буде ідеально відповідати зовнішньому вигляду вашого комп"ютера. Набридли одні і ті ж фарби? Зміна кольору здійснюється буквально за одну секунду!
ОПТИМАЛЬНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ ПІД ЧАС ГРИ
Охолодження комп"ютера є суттєво важливим, коли мова йде про стабільність і високу продуктивності. Для цього ми встановили на платі достатню кількість роз"ємів для підключення керованих вентиляторів. Тепер ви можете повністю контролювати охолодження вашої системи.
ДАЄ ВАМ ПЕРЕВАГУ В ГРІ
Перевершіть своїх суперників по грі за рахунок унікальних інструментів MSI GAMING. Розумне "залізо" і програмне забезпечення дозволить вам залишатися на крок попереду ваших суперників.
БУДЬ ПЕРШИМ НА ПОЛІ БОЮ
Материнська плата MSI GAMING підтримує всі найостанніші стандарти для дискових накопичувачів. Це дозволяє підключати будь-які високошвидкісні пристрої зберігання даних, додаючи переваг для ігор. Швидше запускайте ігри і завантажуйте рівні та отримуйте справжню перевагу перед своїми ворогами.
ПОРИНЬТЕ У СВІТИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ
Найбільш передові технології і розробки MSI дозволили добитися абсолютно іншого рівня продуктивності в додатках віртуальної реальності. Об"єднуючи зусилля з найвідомішими VR брендами, а також використовуючи унікальні технології власної розробки, MSI дарує геймерам і всім любителям VR нові відчуття, де невідомі віртуальні світи по-справжньому оживають.
ЗВУК, З ЯКИМ ВИ ПОВНІСТЮ ЗАНУРИТИСЬ У ГРУ
Відчуйте по-справжньому приголомшливий звук в іграх. Завдяки технології MSI Audio Boost і високоякісним компонентам ми гарантуємо високу якість звуку. Насолоджуйтеся захоплюючим дух звуком в іграх.
Домінує в іграх завдяки мінімальній затримці
Приготуйтеся розгромити ваших ворогів на полі бою разом з MSI GAMING LAN. Використання компонентів найвищої якості дозволило позбутися лагів і домогтися кращих результатів в онлайн комп"ютерних іграх.
НЕПЕРЕВЕРШЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ ПАМ"ЯТІ
Материнські плати MSI мають спеціальний функціонал, що дозволяє додати вашій оперативної пам"яті ще більше швидкості і стабільності.
ГЛИБОКІ МОЖЛИВОСТІ НАЛАШТУВАННЯ
Грунтуючись на досвіді багаторічної історії створення найпродуктивніших материнських плат, оснащених розумним функціоналом, ми гарантуємо вам кращу продуктивність в самих екстремальних умовах. Величезна кількість налаштувань і інструментів у вашому розпорядженні задовольнить найвимогливішого користувача.
МАКСИМАЛЬНО ШВИДКИЙ ИНТЕРФЕЙС USB
Материнські плати MSI пропонують високошвидкісні порти USB 3.1, чия пропускна здатність доходить до 10 Гбіт/с. Копіюйте ігри, музику, фільми та інші файли з інтерфейсу USB швидше, ніж будь-коли раніше!
ТАКІ ПРОГРАМИ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВАМ ВИГРАТИ
За роки створення зручних додатків для збільшення продуктивності комп"ютерної системи, ми раді запропонувати вам найважливіші утиліти. Використовуйте дані інструменти, щоб отримати максимум з вашої материнської плати і домагайтеся перемог в комп"ютерних іграх.
Бездоганна якість
Висока продуктивність і бездоганна надійність материнських плат MSI - результат використання добірних компонентів і новітніх технологій в поєднанні зі суворими тестами якості.
Геймерський BIOS
Інтерфейс BIOS містить всі параметри, необхідні для гнучкого налаштування комп"ютера. Їм буде легко користуватися і досвідченим оверклокерам, і новачкам.

Характеристики MSI B450 TOMAHAWK MAX

Основні
У напрямку для дому/офісу
Форм-фактор ATX
Процесор
Для процесорів AMD
Тип підключення AM4
Кількість socket'ів 1
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) AMD B450
Роз'єм модуля TPM
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 4 слоти
Кількість слотів 4 слота
Максимальна тактова частота 2667 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 64 ГБ
Підтримка XMP
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
Слотів PCI-E 1x 3 шт
Слотів PCI-E 16x 1 шт
Вихід DVI DVI-D
Вихід HDMI
Підтримка PCI Express 3.0
RGB порт ✔ 2шт
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC892
Звук 7.1
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
Підтримка програмного RAID ✔ RAID 0, RAID1 и RAID 10
SATA3 (6 Гбіт / с) 6 портів
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 1 Гбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Realtek RTL8111H
Роз`єми підключення
USB 2.0 6 шт
PS/2 1 шт
USB 3.2 Gen 1 2
USB 3.2 Gen 2 1
M.2 роз'єм 1
Фізичні
Розміри ( ВхШ ) 305 x 244