Материнська плата MSI Z390-A PRO

Код товару: 910389
Немає в наявності
  • Інформація по MSI Z390-A PRO
  • Виробник: MSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Z390-A PRO
  • Вага: 1.25 кг.
  • Габарити: 27x34x6 см.
  • Короткий опис:

    Soc - 1151, Intel Z390, DDR4, Макс. пам'ять - 128 ГБ, Зовнішні - 1 х USB 3.1 type C, 3 x USB 3.1, 1 x VGA, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x DisplayPort, Audio, Внутрішні - 1 x M.2, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s, ATX

Опис MSI Z390-A PRO

Материнська плата MSI Z390-A PRO

Персоналізуй свій ігровий ПК квітами і ефектами підсвічування Mystic Light RGB LED. Контролюй і налаштовуй все одним кліком з мобільного або утилітою Mystic Light APP.

Завдяки кращим компонентів і первокласcному R & D дизайну MSI, використовуючи цю материнську плату, ви можете розраховувати що ваша система зможе демонструвати продуктивність світового рівня. Збільшена кількість фаз живлення, компоненти преміум якості, алгоритми Loadline Calibration, DigitALL CPU PWM, все це дозволяє материнським платам MSI Z390 забезпечувати стабільне живлення всіх компонентів системи для отримання максимальної продуктивності навіть під час екстремального розгону.

Неперевершена продуктивність пам'яті. Материнські плати MSI мають ряд унікальних фірмових технологій завдяки яким підсистема оперативної пам'яті вашого ігрового ПК буде працювати швидше і стабільніше. Краща сумісність. Оптимізовані і повністю ізольовані лінії передачі даних забезпечують прекрасну стабільність і потужність підсистеми оперативної пам'яті. Забудьте про "вильоти" і "BSOD-и", спокою ваших ігрових сесій більше нічого не загрожує.

TURBO M.2: екстремальна потужність накопичувача. Насолоджуйтесь приголомшливою швидкістю завантаження системи, додатків та ігор на материнських платах MSI. Швидкість передачі даних до 32 Гб / с при використанні Gen3 x4, Turbo M.2 більш ніж в п'ять разів швидше інтерфейсу SATA III! Ви навіть можете підключити декілька накопичувачів і легко об'єднати їх в RAID масив, використовуючи програму M.2 Genie.

Візьми від USB все. Передавай улюблені письменники і поети, музику і відео швидше ніж будь-коли. MSI пропонує широкий спектр можливостей для підключення і поліпшення роботи вашого пристрою USB 3.1. Поринь у світ віртуальної реальності. Завдяки ряду передових розробок і технологій, техніка MSI забезпечує картинку з ідеальною плавністю і якістю в Змішаної, доповненої і Віртуальної реальностях. Спільними зусиллями з передовими VR брендами, MSI дає можливість геймерам і професіоналам можливість отримати яскравий, реалістичний і якісний VR-досвід.

Тайванська компанія MSI створена в 1986 році, на самому початку свого шляху фірма сформулювала основний принцип діяльності, який є незаперечним законом: висока якість і турбота про споживача, який повинен відчувати комфорт при використанні продукції компанії.

Будучи лідируючим ігровим брендом, компанія MSI постійно прагнути підняти світову планку в області дизайну та інновацій своєї ігрової серії GAMING. Довга історія співпраці з різними кіберспортивного командами дозволила нам отримати безцінний досвід взаємини з істинними геймерами. Завдяки цьому стала можливою тісна робота провідних розробників компанії MSI і професійних геймерів, що призвело до удосконалення всієї ігрової серії GAMING і її подальшого розвитку, як спеціально рішення, спрямованого виключно на найвимогливіших користувачів.

Незмінним ядром філософії компанії є непохитне прагнення надавати тільки найкращі рішення для найдосвідченіших користувачів. Недарма девізом GAMING серії є фраза «TOP Player - TOP Choice». Компанія MSI спонсорує 12 киберспортівних команд з різних куточків світу, а також є спонсором різних міжнародний киберспортівних змагання. Більш того, щороку проводиться власне змагання Beat IT! У гонитві за якістю і продуктивністю, ігрової продукції GAMING вдалося досягти небувалих висот, довести відповідність усім вимогам сучасних геймерів і допомогти їм досягти світового покликання в престижних ігрових турнірах.

MSI - не тільки піонер в області ігрових рішень, а й заслуговує на довіру надійний партнер, на якого завжди можна покластися, в незалежності від того, чи є ви покликаним чемпіоном престижних змагань, просто вмілим геймером або новачком, тільки що увійшов в захоплюючий світ комп'ютерних ігор і технологій.

Характеристики MSI Z390-A PRO

Основні
У напрямку для дому/офісу
Форм-фактор ATX
Процесор
Для процесорів Intel
Тип підключення LGA1151
Процесорна сумісність Pentium Gold
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) Intel Z390
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 4 слоти
Кількість слотів 4 слота
Режим роботи 2-х канальний
Максимальна тактова частота 4400 МГц
Максимальний обсяг пам'яті 64 ГБ
Підтримка XMP
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
Слотів PCI-E 1x 4 шт
Слотів PCI-E 16x 2 шт
Вихід D-Sub (VGA)
Вихід DVI DVI-D
Підтримка CrossFire / SLI
Підтримка PCI Express 3.0
Display Port
Параметри аудіо
Аудіочіп Realtek ALC892
Звук 7.1
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
Підтримка програмного RAID ✔ RAID 0, RAID 1, RAID 5 and RAID 10 for SATA storage devices
SATA3 (6 Гбіт / с) 6 портів
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Мбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Intel I219-V
Роз`єми підключення
USB 2.0 2 шт
USB 8 шт (4 x USB 3.1 Gen1, 4 x USB 2.0)
PS/2 1 шт
USB 3.1 4 шт (2 x USB 3.1 Gen2 1 Type-A+ 1 Type-C, 2 x USB 3.1 Gen1)
M.2 роз'єм 1
Додатково
Особливості M.2 роз'єм
Фізичні
Розміри ( ВхШ ) 305 x 244