Матричний принтер LQ-690 Epson (C11CA13041)

Код товару: 312399
Немає в наявності
  • Інформація по EPSON C11CA13041
  • Виробник: EPSON
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: LQ-690
  • Код виробника: C11CA13041
  • Вага: 8.55 кг.
  • Габарити: 55x39x29 см.
  • Короткий опис:

    Швидкість друку (High speed draft, 10cpi) - 440 з/с, ширина друкованого поля - 106 колонок (при 10 cpi), кількість копій, до - 7 аркушів (оригінал + копії), інтерфейси - USB, LPT

Опис EPSON LQ-690

24-голковий матричний принтер Epson PLQ-20 був розроблений для роботи з бланками суворої звітності (БСО): паспортами, візами, банківськими розрахунковими книжками, листками непрацездатності, дипломами та сертифікатами. Спеціальні функції цього унікального принтера забезпечують точне розміщення тексту у відведених для нього графах БСО.


Сфери застосування

Принтер PLQ-20 з успіхом використовується організаціями різних сфер діяльності, таких як:

Банки: робота з розрахунковими і чековими книжками
Державні служби: заповнення багатосторінкових форм і сертифікатів
Паспортні столи та міграційні служби: оформлення паспортів
Посольства: заповнення віз
Медичні установи: лікарняні листи нового формату
Залізниці: оформлення проїзних документів
РАЦСи: заповнення сертифікатів
Освітні заклади: оформлення дипломів і грамот
Компанія Epson, будучи безумовним лідером на ринку матричних принтерів, уважно вивчає його потреби і знає, що принтери для друку таких документів повинні бути вищою мірою надійні, довговічні, функціональні і компактні. Той досвід, який компанія набула за час роботи на ринку матричних принтерів, гарантує, що принтер Epson PLQ-20 - високоякісний продукт з чудовими характеристиками.

Формат носія

PLQ-20 призначено для друку на різних документах формату > А4 (94 стовпчики). За його допомогою можна заповнювати бланки товщиною від 0,065 до 2,600 мм, у тому числі багатосторінкові форми (до 7 сторінок). Принтер легко впорається з друком на банківських книжках і паспортах, які мають різну товщину праворуч і ліворуч від місця зшиву аркушів, коли відкриті не посередині. Слід особливо зазначити, що принтер підтримує друк на документах, де графи для заповнення розташовані максимально близько до краю форми (поля від 3,1 мм), тому за його допомогою можна заповнювати лікарняні листи нового стандарту.

Подача носія

Бланки подаються з фронтального боку принтера, при цьому у оператора немає необхідності стежити за суворо горизонтальним їх положенням. Принтер автоматично визначить межі документа і вирівняє його перед початком друку. По завершенню роботи PLQ-20 видає документ також з фронтального боку або протягує його назад. У другому випадку буде зручним використання опціонального набору для компактного розташування принтера, в який включена направляюча для зручної видачі бланка.

Процес друку

PLQ-20 автоматично відстежує зміну товщини носія під час друку і завдяки рухомій друкарській головці налаштовує силу удару голок таким чином, щоб домогтися чіткого, акуратного, рівномірно яскравого друку тексту. Швидкість друку принтера становить 432 cps (12 cpi, Draft). Максимально можлива швидкість реалізується в швидкісному режимі 576 cps (12 cpi, HSDraft).

Експлуатаційні характеристики

Напрацювання принтера на відмову становить 10000 годин, ресурс друкуючої головки забезпечує друк 400 мільйонів символів. Рівень шуму цього матричного принтера не перевищує 53 dB (A). Крім того, для комфорту операторів принтер можна переключити в спеціально передбачений режим зниження шуму. Картриджі для принтера поставляються в економічних упаковках (3 шт. в упаковці). Ресурс картриджа - 5 млн. символів при максимальній щільності друку в режимі Letter Quality (10 cpi) і 10 млн. символів при друку в стандартному режимі Draft (10 cpi).

Читання/запис магнітної смуги

Деякі банки використовують розрахункові книжки з магнітною смугою. Для роботи з такими документами потрібен принтер, який вміє зчитувати і перезаписувати інформацію на цей носій. Спеціальна модифікація принтера PLQ-20M поставляється з вбудованим пристроєм читання/запису магнітних смуг формату MICR/MSRW.

З"єднання

PLQ-20 має вбудовані USB, COM і LPT інтерфейси, завдяки чому забезпечується максимальна гнучкість при інтеграції принтера в різні системи автоматизації. Опціонально користувач може придбати мережеву інтерфейсну карту Ethernet.

Емуляції Epson ESC/P2, Olivetti PR2, Wincor 4915, IBM PPDS дозволяють підключати принтер до різного програмного забезпечення.

Принтер має драйвер для Windows, підтримує команди ESC/POS.

Характеристики EPSON LQ-690

Основні
Формат пристрою A4
Технологія друку матрична
Кількість голок 24
Кольоровість монохромний
Вбудована пам'ять 128 КБ
Друк
Максимальна кількість копій 7 шт
Швидкість чорно - білого друку 440 зн./с (10cpi), 529 зн./с (12cpi)
Кількість картриджів 1 шт
Витратні матеріали C13S015610
Ресурс друкуючої головки 400 млн.т/голку
Інтерфейси
Провідні інтерфейси USB
LPT
Додатково
Підтримка ОС Windows XP
Windows 7
Windows Server 2003
Windows Server 2008
Windows 95
Windows 98
Windows ME
Windows 2000
Windows NT 4.0
Середнє напрацювання на відмову 20000 г
Фізичні
Споживана потужність при роботі 37.5 Вт
Рівень шуму при роботі 57 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 210 x 480 x 370
Вага 6.8 кг