М'ясорубка Saturn ST-FP0094K

Код товару: 939758
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-FP0094K
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ST-FP0094K
  • Вага: 3 кг.
  • Короткий опис:

    продуктивність - 1 кг/хв, захист мотора від перегріву - так

Опис SATURN ST-FP0094K

Багатофункціональний і корисний пристрій - м'ясорубка SATURN ST FP 0094 - допомагає впоратися з однією з найбільш трудомістких завдань - переробкою м'яса в фарш. Великий обсяг фізичної роботи, який виконувався колись вручну, тепер відданий на виконання потужній машині. Її номінальна потужність становить 800 Вт, а продуктивність - 1 кг м'яса в хвилину. Правда, пристрій небажано тримати включеним протягом більше 10 хвилин, але навіть за такий короткий термін можна переробити величезну кількість м'яса.

Зовнішній вигляд. Пристрій являє собою пластиковий корпус, в який ведуть металеві трубки для подачі шматочків м'яса і виведення готового фаршу. Ножі і насадки приховані в пластиковому кожусі і абсолютно безпечні для людини.

Використання цього пристрою. У описуваної моделі м'ясорубки передбачена система реверса, яка стане в нагоді в разі, якщо в фарш потрапить якийсь важко перемелюється шматочок або жила. В цьому випадку машина зробить кілька поворотів назад і дасть витягти непотрібний шматочок. Однак потрібно розуміти, що кісток і інших твердих об'єктів в підготовленому елементі бути не повинно. Щоб під час використання SATURN ST FP 0094 не рухалася, пристрій встановлюється на прогумовані ніжки. Такий пристрій легко підняти, а от посунути (тим більше випадково) вже проблематично. Такий запобіжний захід збереже пристрій і кухаря від пошкоджень.

Характеристики SATURN ST-FP0094K

Максимальна потужність 1200 Вт
Продуктивність 1 кг/хв
Функція "Реверс" так
Диски для фаршу 3 шт (діаметр отворів: 3мм, 5мм, 7мм)
Захист мотора від перегріву так
Матеріал корпусу пластик
Колір нержавіюча сталь
Також шукають недорогі