Машинка для стрижки катышков Cecotec Cut-X CCTC-05510

Код товару: 1118797
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-05510
  • Виробник: Cecotec
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: CCTC-05510

Опис Машинка для стрижки катышков Cecotec Cut-X CCTC-05510

Згодом на одязі утворюються катишки. Якщо ви хочете продовжити життя улюблених речей, використовуйте машинку для стрижки катишків CECOTEC Cut-X. Три надгострих леза прибирають ворс з будь-якого типу тканин за один прохід. Максимальна швидкість обертання становить до 8800 оборотів в хвилину. Прилад не пошкоджує виріб. Регульована головка адаптується до всіх типів одягу і забезпечує повний контроль над очищенням ворсу. Використовувати машинку для стрижки катишків CECOTEC Cut-X можна максимально довго. Вона оснащена батарейкою великої ємності, яка забезпечує до 45 хвилин автономної роботи. Інтегрована система безпеки автоматично відключає прилад. Швидшого і зручнішого способу привести в порядок одяг годі й шукати.

Міцність і якість заточування лез
Гострі леза знімуть всі катишки і ефективно очистять тканину, не пошкоджуючи її. Підходять для покриття великої площі за один прохід. Леза діаметром 50 мм обертаються до 8800 оборотів в хвилину. Це дозволяє ефективно видаляти всі типи ворсу.

Сітка для ловлі ворсу
Машинка видаляє катишки за допомогою сітки з отворами 3 різних розмірів, краї яких гостро заточені. Це дає можливість швидше впоратися з великими кругляками, що не застрягнуть в машинці. Якісна металева сітка ефективно утримує всі типи ворсу і піклується про ваш одяг.

Зручність при використанні
Машинка для стрижки катишків CECOTEC Cut-X ергономічна, легка, зручна і проста у використанні. Прилад має зручну ручку і виконаний з високоякісного пластику. Ніяких проводів, кабелів і інших шнурів. Завдяки перезаряджаючій батареї прилад працює автономно протягом 45 хвилин.

Система безпеки
Спеціальні леза за обмежувальними гратами обертаються з великою швидкістю і зрізають все катишки. Щоб уникнути можливих нещасних випадків при роботі з машинкою, в неї інтегрована система безпеки. Вона відключає прилад при зніманні сітки і під час чистки лез.

З"ємний контейнер
Збір зрізаних ворсинок здійснюється в контейнер 45 мл, який вбудований в корпус машинки. Коли кoнтeйнep зaпoвнився, його треба зняти і видалити зібрані вoлoкнa. У комплект також входить щіточка для очищення приладу від дрібного ворсу.