Машинка для чищення трикотажу Q.Home Lint Remover Clothes Fuzz (DSHJ-S-2002)

Код товару: 1113691
Немає в наявності
  • Інформація по Q.Home DSHJ-S-2002
  • Виробник: Q.Home
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Lint Remover Clothes Fuzz
  • Код виробника: DSHJ-S-2002
  • Вага: 0.25 кг.
  • Габарити: 12x10x10 см.

Опис Q.Home Lint Remover Clothes Fuzz

Завжди акуратний вигляд

Підтримуйте ваш одяг в ідеальному стані з машинкою-тримерами Xiaomi SOTHING Lint Remover Clothes Fuzz. Портативний девайс віртуозно видаляє з тканини катишки і ворсинки, повертаючи їй гарний вигляд. Крім того, вбудований акумулятор робить пристрій повністю автономним, а компактні габарити дозволяють брати його з собою у відрядження і подорожі.

Як це працює?

Машинка-тример оснащена блоком гострих лез, прихованих під 52-міліметрової сіткою з отворами різного розміру. Обертаючись на великій швидкості, ножі швидко і ретельно зрізають скачані волокна з тканини, не пошкоджуючи при цьому сам матеріал. Таким чином ви зможете привести свої улюблені наряди в порядок при мінімальних витратах часу і сил.

Повна автономність

Ще одна перевага Xiaomi SOTHING - пристрій не вимагає підключення до розетки або заміни батарей. Вбудований акумулятор ємністю 500 мАг забезпечує тримеру 90 хвилин автономної роботи, а порт USB Type-C дає можливість поповнювати запаси енергії від мережевого адаптера для смартфона, комп'ютера або портативного акумулятора.

Зручне транспортування

Якщо ви відправляєтеся на відпочинок або в ділову поїздку, машинку-тример також можна прихопити з собою, щоб і далеко від дому виглядати чарівно. Компактний пристрій вагою в 150 грам можна переносити навіть в сумочці, а в дорожній валізі або рюкзаку виріб і зовсім не буде помітним серед інших речей.

У цілковитій безпеці

На відміну від видалення катишків за допомогою лез, ножиць та інших підручних засобів, машинка-тример є найбільш безпечним варіантом. За рахунок того, що гострий ножовий блок прихований під сіткою, ви ніколи не поранити під час використання Xiaomi SOTHING. А якщо користувач зніме сітку з увімкнено, воно моментально припинить роботу.

Характеристики Q.Home Lint Remover Clothes Fuzz

Живлення акумулятор
Матеріал корпусу пластик
Додатково знімний прозорий відсік для збору катишек
Вага 150 г
Колір білий