Металошукач XP DEUS 28X35 RC (1722)

Код товару: 1206959
Під замовлення
35017 Грн
  • Інформація по XP 1722
  • Виробник: XP
  • Країна-виробник: Франція
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: DEUS 28X35 RC
  • Код виробника: 1722
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 75x30x15 см.
  • Короткий опис:

    грунтовий, 40 см, 2,7 - 27,7 кГц, є, VLF, вбудований Li-Ion, Колір - чорний

Опис XP DEUS 28X35 RC

Металошукач XP Deus X35 — це найкращий професійний детектор у світі на сьогодні. Найкраща ергономіка, бездротова технологія і видатні пошукові характеристики.

XP Deus максимально легкий (вага менш ніж кілограм), а отже, дуже комфортний у пошуку. Прилад дуже компактний — у складеному стані, має телескопічну систему складання. XP Deus X35 надзвичайно швидко збирається й розбирається, водночас не розбирається на окремі частини, що унеможливлює втрату або зламання частин під час переміщення.

Блок керування й пошукова котушка металошукача XP Deus з'єднуються між собою за бездротовою технологією. Це колосальна зручність у роботі — ніде не теліпаються дроти, ні за що не чіпляються й немає страху відірвати провід від котушки, що в інших приладах іноді трапляється.

Котушка збільшеного діаметра дає змогу упродовж короткого часу охоплювати ще більшу площу пошуку. Ця можливість поєднується з перевагами моделі XP Deus, як-от чіткий поділ цілей, велика глибина виявлення, висока швидкість зворотного зв'язку, зручне меню і чудова ергономіка, що робить цей прилад максимально ефективним і приємним у використанні. Бездротова котушка є водонепроникною і світлостійкою, а також обладнується легким і надійним пластиковим захистом (в комплекті).

Прилад обладнаний вбудованими акумуляторами з терміном експлуатації не менш ніж 5 років із подальшою заміною їх на нові. Висока ємність акумуляторів гарантує дуже тривалий термін роботи без підзаряджання.

XP Deus має унікальні пошукові характеристики. У ньому об'єднані прекрасна глибина та чудовий поділ цілей. Прилад може ідентифікувати навіть маленьку монетку (лусочку) поряд з кованим цвяхом Приладу властива видатна швидкість роботи — з XP Deus X35 можна працювати швидко, охоплюючи великі площі за менший час.

Всі ці унікальні характеристики роблять металошукач XP Deus X35 найкращим професійним приладом на сьогодні. А з огляду на бездоганну якість матеріалів виготовлення і збирання безпосередньо у Франції, вона не залишає конкурентам жодного шансу.

Особливості:

  • Можливість роботи на 35 частотах. Передбачено 5 основних робочих частот, із 7 можливими зсувами частотного діапазону: від 3.7 до 4.4 кГц, від 7.1 до 8.4 кГц, від 10.5 до 12.4 кГц, а також, від 15.2 до 17.8 кГц і від 23.5 до 27.7 кГц.
  • Регулювання сили струму накачування (TX) доступне на всіх частотах, а також на всіх, змінюваних діапазонах зміщуваних частот.
  • Два режими роботи. Normal або Boost Option — кожен режим, має 2 настроювані рівні потужності під час використанні частот від 3.7 кГц до 4.4 кГц.
  • Режим струму накачування, дає змогу суттєво збільшити силу випромінюваного сигналу від котушки. За допомогою такого примусового та контрольованого посилення, глибина виявлення на будь-якому датчику, істотно збільшиться (до 35%), ніж у разі використання режиму за замовчуванням.
  • TX Boost — спеціальний, форсований режим для підсилення проникнення випромінюваного сигналу в ґрунт для досягнення максимально можливої глибини виявлення в місці, де відбувається пошук. Однак, у такому глибинному режимі, споживання енергії в кілька разів більше, отже, час роботи будь-якої котушки, серії X35 — може бути зменшений до 6 годин, проти 12-14 годин роботи котушки у звичайному режимі.
  • Завдяки новому літій-полімерному акумулятору, загальний час роботи пошукових котушок серії X35, збільшився на середніх і високих частотах від + 10% до + 40%, у співвідношенні з попередньою серією 2.0-3.2, без вмикання форсованого режиму — TX Boost.
  • Завдяки високим частотам у 23-27.7 кГц, набагато покращився загальний поділ на метал, з'явилася гіперчутливість до кольорових об'єктів, що низько проводять, а також, до дуже маленьких кольорових цілей.
  • Серія X35 — стала ще тихішою і стабільнішою в експлуатації, ніж попередні версії прошивок, аж до версії 4.0


Блок керування XP Deus

Блок керування Deus XP має LCD-дисплей, керування здійснюється шістьма кнопками. Меню має широкий діапазон настроювання і показників, практично всі можливі з нині наявних у сучасних металошукачах.

XP Deus може працювати в частотному діапазоні від 3.7 до 81 кГц залежно від обраної котушки. Правильно підібрані частоти для бажаних цілей і відповідно до особливостей того чи іншого ґрунту можуть зробити пошук продуктивнішим.

Характеристики XP DEUS 28X35 RC

Вид металошукача грунтовий
Максимальна довжина 135 см
Глибина виявлення монети 40 см
Глибина виявлення максимальна 1 - 1.5 м
Кількість робочих частот 5
Робоча частота 2,7 - 27,7 кГц
Балансування грунту є
Налаштування дискримінації є
Виведення даних звуковий
РК-дисплей є
Тональна ідентифікація є
Регулювання гучності є
Тип схеми металодетектора VLF
Живлення вбудований Li-Ion
Індикатор заряду є
Комплектація штанга
Діаметр котушки 280 мм
Мінімальна довжина 110 см
Зовнішні габарити 60 x 11 x 30 см
Вага 0.97 кг
Колір чорний