Мікрохвильова піч Ardesto GO-E865BI

Код товару: 1080969
Немає в наявності
  • Інформація по Ardesto GO-E865BI
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GO-E865BI
  • Вага: 13.35 кг.
  • Габарити: 49x31x40 см.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, окремостояча, об'єм - 20 літрів, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, блокування від дітей, скляні дверцята, відстрочення старту, підсвічування камери, таймер, захист від дітей, швидкий старт, Ширина - 457 мм, Глибина - 362 мм, Висота - 271 мм, вага - 12 кг, чорний

Опис Ardesto GO-E865BI

Дизайн зі скляними дверима
Мікрохвильова піч Ardesto GO-E865BI зроблена в дуже привабливому дизайні із застосуванням скла - вся передня частина двері облицьована ним. Чорний колір з глянцевим блиском виглядає стильно, а також дозволяє легко вписати мікрохвильовку в комплект наявних на кухні побутових приладів. В цілому, мінімалістичне оформлення техніки органічно перегукується з загальноприйнятими концепціями в оформленні. 

Зрозуміла панель управління
Взаємодія з мікрохвильовою піччю відбувається за допомогою кнопок, поворотного регулятора і дисплея. На екрані виводяться всі показники роботи, які важливо контролювати. При цьому до кожного регулятору додається пояснення, щоб зробити інтерфейс максимально зрозумілим і дружнім. 

Приготування за таймером
Таймер у поданій печі засікає час, протягом якого та буде працювати за обраними налаштувань. При цьому ви можете спокійно займатися будь-якими іншими завданнями - пристрій відпрацює заданий цикл і відключиться без вашої допомоги. Перегріта і зіпсована надмірним впливом їжа вам не загрожує. 

Обережне розморожування
Застосування техніки може бути досить різноплановим. Одна з опцій спрямована на розморожування їжі. При цьому вплив мікрохвиль набагато м'якше, ніж при приготуванні, тому продукт зберігає свою форму і корисні властивості. 

Опція відкладеного старту
Приготуванням їжі можна зайнятися і пізніше, якщо зараз у вас немає на це часу. Опція відкладеного запуску активує мікрохвильову піч, коли це буде більш зручно. Час запуску ви вибираєте заздалегідь. 

Емальоване покриття
Камера печі зсередини покрита складом з гладкою емалі. Такий варіант внутрішнього шару дозволить вам не докладати занадто багато зусиль для усунення забруднень - вони знімаються дуже легко. 

Характеристики Ardesto GO-E865BI

Основні
Об`єм 20 л
Потужність 800 Вт
Рівнів потужності 5 (20%, 40%, 60%, 80%, 100%)
Максимальна потужність 1200 Вт
Внутрішнє покриття емаль
Панель управління
Управління електронне
Дисплей
Таймер
Програми
Функції Автоготування
Додатково
Відкриття дверцят бічне
Комплектація інструкція
Напруга 230 В
Частота 50 Гц
Фізичні
Колір чорний
Вага 12 кг
Габарити ( ВxШxГ ) 271 x 457 х 362