Мікрохвильова піч Ergo EM-2375

Код товару: 926303
Немає в наявності
  • Інформація по Ergo EM-2375
  • Виробник: Ergo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EM-2375
  • Вага: 14 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, окремостояча, об'єм - 23 літрів, потужність НВЧ - 900 Вт, тип керування - механічний, діаметр поворотного піддону - 270 мм, підсвічування камери, таймер, піднос що обертається, Ширина - 483 мм, Глибина - 378 мм, Висота - 281 мм, вага - 13.6 кг, білий

Опис Ergo EM-2375

Мікрохвильова піч Ergo EM-2375

Стане надійним помічником на вашій кухні. Вона зрозуміла і проста в управлінні, тому навіть дитина легко розігріє в ній собі їжу. З огляду на обсяг в 23 л і діаметр поворотного столика 270 мм, ця мікрохвильовка чудово підійде для великої родини.

Завдяки потужності випромінювання 900 Вт і 6 режимам, ви розморозити м'ясо, розігрієте суп або молоко, додасте свіжості і м'якості вчорашньої здоби, зробите гарячі бутерброди і т. Д. Таймер сам відлічить потрібний час і сповістить вас звуковим сигналом про закінчення процесу. Також вам сподобається, що мікрохвильова піч ERGO EM-2375 має гарне внутрішнє покриття з якісної зносостійкої емалі, яка дуже легко миється і не виділяє шкідливих речовин.

Мікрохвильова піч - це побутовий електроприлад, призначений для швидкого приготування або швидкого підігріву або приготування їжі, розморожування продуктів, а також використовується у виробничих цілях для розігріву деяких матеріалів, наприклад - клею.

На відміну від класичних печей, розігрів продуктів в мікрохвильовій печі відбувається не з поверхні, а по всьому об'єму продукту, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі проникають досить глибоко майже в усі харчові продукти. Це скорочує час розігріву продукту.

Продукти нагріваються під дією мікрохвиль приблизно так само, як нагріваються наші долоні, коли ми швидко трьом їх одна об одну. Подібність полягає і ще в одному: коли ми трьом шкіру однієї руки об шкіру інший, тепло проникає в глиб м'язової тканини. Так і мікрохвилі: вони працюють тільки у відносно невеликому поверхневому шарі їжі, не проникаючи всередину глибше, ніж на 1-3 см. Тому нагрівання продуктів відбувається за рахунок двох фізичних механізмів - прогріву мікрохвилями поверхневого шару і подальшого проникнення тепла в глибину продукту за рахунок теплопровідності .

 ТМ UFO, яка з'явилася 2002 році, змінила ситуацію на ринку і надала споживачам можливість користуватися якісною технікою за розумною ціною. Змінювалися тренди ринку, удосконалювалися технічні розробки, росли вимоги споживачів. Тому, в 2008 році ТМ UFO трансформувалася в нову, сучасну і активну ТМ ERGO. Основними позиціями в асортименті ERGO спочатку були фото і відеопродукти.

Характеристики Ergo EM-2375

Тип мікрохвилі
Спосіб установки окремостояча
Об'єм 23 літрів
Тип внутрішнього покриття емаль
Потужність НВЧ 900 Вт
Тип керування механічний
Тип відкриття дверцят клавіша
Діаметр поворотного піддону 270 мм
Додатково таймер
Ширина 483 мм
Глибина 378 мм
Висота 281 мм
Вага 13.6 кг
Колір білий