Мікрохвильова піч Gorenje MMO20DEII

Код товару: 793523
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje MMO20DEII
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: MMO20DEII
  • Вага: 12.9 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, окремостояча, об'єм - 20 літрів, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, блокування від дітей, діаметр поворотного піддону - 245 мм, підсвічування камери, таймер, піднос що обертається, Ширина - 439 мм, Глибина - 360 мм, Висота - 257 мм, вага - 11.1 кг, нержавіюча сталь

Опис Gorenje MMO20DEII

Мікрохвильова піч Gorenje MMO20DEII

Швидко розігріти вже приготовану страву, розморозити продукти перед їх обробкою, підготувати до використання домашні косметичні засоби - ці та багато інших операцій дозволить Вам проводити мікрохвильова піч Gorenje MMO 20 DEII.

Пристрій елементарно в управлінні. А його мінімалістичний дизайн буде актуальний в більшості типів кухонних інтер'єрів. Обсяг робочої камери Корисний об'єм мікрохвильовки становить 20 літрів. Цієї ємності буде достатньо для установки навіть досить великого страви, але при цьому зберігаються компактні габарити пристрою. Тому Вам буде легко знайти для печі зручне місце на кухні.

Зсередини робоча камера мікрохвильовки оброблена емаллю, так що очищення поверхонь буде для Вас простий і необтяжливою. Їх функції Максимальна потужність Gorenje MMO 20 DEIIсоставляет 800 Вт. Використовуючи поворотні регулятори, Ви зможете вказати один з семи рівнів інтенсивності роботи.

Крім звичайного розігріву, пристрій можна запрограмувати на розмороження інгредієнтів майбутнього страви. Крім того, передбачена функція «Швидкий старт», яка забезпечить Вам економію часу при нагріванні продуктів на максимальній потужності.

Gorenje - відомий у всьому світі виробник побутової техніки, величезне підприємство в республіці Словенія, з більш ніж 50 річною історією. Підприємство входить до числа найбільших виробників побутової техніки в Європі.

Купуючи техніку Gorenje споживач може бути впевнений у високому рівні екологічності, якості, функціональності і оптимального використання ресурсів. Компанія заслужено вважається інноватором і новатором в області дизайну і технологій. Інженери і дизайнери компанії прагнуть до досягнення поєднання high tech і high touch - якщо з hi-tech все більш менш ясно, то під hi-touch мається на увазі прагнення до максимальної зручності споживача і ергономіки, багатству колірних варіантів і форм, обробки продуктів.

Одна з інновацій компанії - перша в світі пральна машина з сенсорним дисплеєм Premium Touch і швидкістю обертання барабана при віджиманні до 2000 оборотів в хвилину.

Характеристики Gorenje MMO20DEII

Тип мікрохвилі
Спосіб установки окремостояча
Об'єм 20 літрів
Потужність НВЧ 800 Вт
Тип керування електронний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят ручка
Функції та спеціальні програми розморожування
Особливості блокування від дітей
Діаметр поворотного піддону 245 мм
Додатково таймер
Ширина 439 мм
Глибина 360 мм
Висота 257 мм
Вага 11.1 кг
Колір нержавіюча сталь