Мікрохвильова піч Samsung ME 83 XR (ME83XR/BWT)

Код товару: 576740
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung ME83XR/BWT
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ME 83 XR
  • Код виробника: ME83XR/BWT
  • Вага: 13.5 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, окремостояча, об'єм - 23 літрів, тип гриля - відсутній, потужність НВЧ - 800 Вт, тип керування - сенсорний, дисплей - дисплей, діаметр поворотного піддону - 288 мм, габарити - 489 x 275 x 380 мм, вага - 12.5 кг, нержавіюча сталь

Опис Samsung ME 83 XR

БІО-керамічне покриття
БІО-керамічна емаль-це унікальна розробка компанії Samsung, що використовується для покриття внутрішньої камери печі. Надзвичайно гладке покриття з БІО-керамічної емалі дозволяє легко відмивати жир і бруд від внутрішніх стінок. Дуже висока міцність і захисні якості покриття роблять його набагато більш стійким до подряпин, ніж будь-яке інше покриття мікрохвильової печі. БІО-кераміка в 5 разів менш схильна до появи подряпин в порівнянні з нержавіючої сталі.

Автоменю думає за Вас
Немає часу копатися в кулінарній книзі? Не можете знайти потрібний рецепт? Мало часу, щоб проявити свою креативність? Тоді надайте системі Автоменю СВЧ печі Samsung замовити для вас смачну страву. Замість того, щоб гадати, який час і температуру, просто пройдіть по системі меню і натисніть кнопку, щоб ініціювати процес приготування обраної страви. Після закінчення процесу ваші друзі і близькі будуть просто приголомшені вашими кулінарними здібностями. Але не зізнавайтеся, що вам допомогла функція Авто Меню. Нехай це буде наш маленький секрет.

Антибактерильні властивості
БІО-керамічне покриття запобігає зростанню бактерій так як актибактеріальні властивості забезпечує подрібнений ельван, що входить до складу БІО-керамічкської емалі.

Легкість очищення
Гладке покриття з БІО-керамічної емалі та антипригарного покриття дозволяє легко відмити жир і бруд від внутрішніх стінок. Просто протріть вологою тканиною після використання.

Характеристики Samsung ME 83 XR

Производитель SAMSUNG
Модель ME83XR
Артикул ME83XR/ BWT
Исполнение Отдельностоящая
Объем 23 литров
Оснащение Микроволны
Мощность Соло 800 Вт
Тип управления Сенсорный
Дисплей Дисплей
Тип открывания дверцы Клавиша
Тип внутреннего покрытия Биокерамика
Дополнительные функции Быстрый нагрев, Автоматическое приготовление
Вес нетто 12.5 кг
Напряжение/Частота 230V/50HZ
Цвет Нержавеющая сталь