Мікрохвильова піч Zanussi ZFM20110WA

Код товару: 891990
Немає в наявності
  • Інформація по ZANUSSI ZFM20110WA
  • Виробник: ZANUSSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ZFM20110WA
  • Вага: 11.5 кг.
  • Габарити: 49x30x40 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайна (соло), окремостояча, об'єм - 20 літрів, потужність НВЧ - 700 Вт, тип керування - механічний, діаметр поворотного піддону - 250 мм, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, піднос що обертається, Ширина - 440 мм, Глибина - 330 мм, Висота - 258 мм, вага - 10.5 кг, білий

Опис ZANUSSI ZFM20110WA

Мікрохвильова піч ZANUSSI ZFM20110WA

Мікрохвильова піч стане корисним інструментом, який дозволить вам готувати їжу швидко, просто і різноманітно. Вона дозволяє запросто і з легкістю розморозити і розігріти їжу! Використовуйте заморожені страви з максимальною ефективністю.

Ця мікрохвильова піч допоможе вам зберегти час і отримати максимум від заморожених страв за допомогою функції швидкого і дбайливого розморожування. Вам треба лише повернути ручку - і піти! Можливо, це найпростіший спосіб вибору режиму мікрохвильової обробки: досить швидкого руху механічної поворотною ручкою.

Мікрохвильова піч - це побутовий електроприлад, призначений для швидкого приготування або швидкого підігріву або приготування їжі, розморожування продуктів, а також використовується у виробничих цілях для розігріву деяких матеріалів, наприклад - клею.

На відміну від класичних печей, розігрів продуктів в мікрохвильовій печі відбувається не з поверхні, а по всьому об'єму продукту, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі проникають досить глибоко майже в усі харчові продукти. Це скорочує час розігріву продукту.

Продукти нагріваються під дією мікрохвиль приблизно так само, як нагріваються наші долоні, коли ми швидко трьом їх одна об одну. Подібність полягає і ще в одному: коли ми трьом шкіру однієї руки об шкіру інший, тепло проникає в глиб м'язової тканини. Так і мікрохвилі: вони працюють тільки у відносно невеликому поверхневому шарі їжі, не проникаючи всередину глибше, ніж на 1-3 см. Тому нагрівання продуктів відбувається за рахунок двох фізичних механізмів - прогріву мікрохвилями поверхневого шару і подальшого проникнення тепла в глибину продукту за рахунок теплопровідності .

Торгова марка Zanussi завойовувала свою репутацію протягом 50 років і залишається в ряду лідерів. Гаслом фірми є фраза: "Найвища якість дизайну і інновації". Саме як новатора і виробника якісного товару позиціонує себе компанія на міжнародному ринку. Компанія випускає унікальні продукти, що підтверджує її позицію.

Характеристики ZANUSSI ZFM20110WA

Основні
Об`єм 20 л
Потужність 700 Вт
Рівнів потужності 5
Внутрішнє покриття емальована сталь
Панель управління
Управління механічне
Додатково
Відкриття дверцят бічне
Підсвічування камери
Звуковий сигнал ✔ об окончании приготовления
Особливості кнопка для відкривання дверцят
Фізичні
Колір білий
Діаметр піддону 255 мм
Габарити ( ВxШxГ ) 25.82x43.95x33