Мікрофон Logitech Rally Mic Pod для Rally Ultra-HD ConferenceCam (989-000430)

Код товару: 962421
Під замовлення
22263 Грн
  • Інформація по Logitech 989-000430
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Rally Mic Pod для Rally Ultra-HD ConferenceCam
  • Код виробника: 989-000430
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 13x13x5 см.
  • Короткий опис:

    всенаправлений, -27 дБ, 90 - 16 000 Гц, 3,0 м, 21 х 102 мм, чорний

Опис Logitech Rally Mic Pod для Rally Ultra-HD ConferenceCam

Модулі мікрофонів Rally - пристрої з елегантною плоскою конструкцією з високоякісних матеріалів, які забезпечують природну і чітку передачу голосу. Кожен модуль мікрофонів містить кілька елементів, які формують спрямований сигнал і дозволяють фокусуватися на доповідача, автоматично відсікаючи заважаючи фонові звуки. При одночасному використанні до семи модулів мікрофонів вони об"єднуються в мікрофонний масив, що дозволяє однаково якісно вловлювати звук з усіх точок у великих залах для нарад.

Зручні схеми кабельних підключень
До одного кабельного гнізда настільного концентратора Rally можна послідовно підключити до 7 модулів мікрофонів Rally. Якщо стіл має підковоподібна форму або розмір втулок в офісних меблів дозволяє пропустити крізь них тільки один кабель, доцільно використовувати концентратор Rally для модулів мікрофонів, до якого можна підключити три пристрої. Це дасть можливість оптимально розмістити всі модулі і розташувати кнопки відключення звуку ближче до учасників наради.

Важливий кожен голос
Завдяки технологіям вирівнювання гучності голосів і адаптивному фокусуванню RightSound вам не доведеться підвищувати свій голос, щоб вас почули. Модуль мікрофонів Rally вловлює всі голоси, не роблячи винятків для більш тихих. Ви почуєте розбірливі голоси колег, які говорять неголосно, і тих, хто розташувався далі від мікрофона. Під час наради настільний концентратор Rally перемикається між акустичними пучками з частотою до 125 разів на секунду, що дозволяє йому вловлювати найбільш жваві бесіди без перепадів гучності.

Характеристики Logitech Rally Mic Pod для Rally Ultra-HD ConferenceCam

Особливості для конференцій
Чутливість -27 дБ
Діапазон частот 90 - 16 000 Гц
Розмір 21 х 102 мм
Довжина проводу 3,0 м
Направленість всенаправлений
Колір чорний