Мікрофон Razer Seiren V3 Chroma (RZ19-05060100-R3M1)

Код товару: 1580295
Немає в наявності
  • Інформація по Razer RZ19-05060100-R3M1
  • Виробник: Razer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Seiren V3 Chroma
  • Код виробника: RZ19-05060100-R3M1
  • Вага: 2.15 кг.
  • Короткий опис:

    конденсаторний, Призначення - для комп'ютерів, для стримінгу, суперкардіоїдна, USB, -34 дБ, 20 - 20000 Гц, 162.5 × 89 × 89 мм, 550 г, чорний

Опис Razer Seiren V3 Chroma

Razer Seiren V3 Chroma - USB-мікрофон преміум класу з RGB-підсвічуванням, який перевершує конкурентів. Завдяки потоковому підсвічуванню та багатофункціональному датчику відключення звуку ви отримаєте контроль, чіткість та витонченість, необхідні для ігор, потокового мовлення та спілкування.

Миттєве та інтуїтивно зрозуміле управління. Просто легко торкніться верхньої частини мікрофона, щоб запобігти проблемам зі звуком під час ігор, спілкування в чаті або потокової трансляції. Використовуйте команди подвійного та потрійного торкання для регулювання освітлення та перемикання цифрового обмежувача посилення мікрофона. Суперкардіоїдний мікрофон висвітлює трансляцію завдяки своїм 10 зон RGB, які можуть взаємодіяти з вашими ігровими сеансами.

Програмне забезпечення. Як і більшість периферійних пристроїв Razer, весь потенціал мікрофону Seiren V3 Chroma розкривається за допомогою програмного забезпечення Synapse, що додається. Тут ви також можете налаштувати багатофункціональний датчик вимкнення звуку, розташований у верхній частині мікрофона. За замовчуванням одноразове натискання вимикає звук мікрофона, а додаткові натискання перемикають кольорові ефекти. Датчик відключення звуку при натисканні – цікаве доповнення до мікрофону. Розташування кнопки відключення звуку дозволяє мікрофону зберігати цілісний та витончений дизайн.

Налаштуйте своє світло. Мікрофон світиться червоним, показуючи, що у вас вимкнено звук, що більш ніж необхідно, коли вам потрібно зробити перерву в розмові Discord. Chroma RGB також можна налаштувати відповідно до ваших налаштувань, пропонуючи на вибір безліч швидких та розширених ефектів. У Synapse вже є кілька швидких світлових ефектів на вибір, проте для більшості можливостей налаштування мікрофона потрібне встановлення додаткових модулів Chroma. Після встановлення Chroma у вас з’явиться повний доступ до налаштування кожної зони світлових ефектів Chroma.

Характеристики Razer Seiren V3 Chroma

Тип конденсаторний
Призначення для стримінгу
Направленість суперкардіоїдна
Чутливість -34 дБ
Підключення USB
Діапазон частот 20 - 20000 Гц
Розмір 162.5 × 89 × 89 мм
Вага 550 г
Колір чорний