Мікрохвильова піч Candy MIC20GDFB

Код товару: 872167
Немає в наявності
  • Інформація по CANDY MIC20GDFB
  • Виробник: CANDY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MIC20GDFB
  • Вага: 18.7 кг.
  • Габарити: 64x43x40 см.
  • Короткий опис:

    Тип - мікрохвилі, гриль, вбудована, об'єм - 20 літрів, потужність НВЧ - 800 Вт, потужність гриля - 1000 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, діаметр поворотного піддону - 245 мм, підсвічування камери, таймер, звуковий сигнал, захист від дітей, піднос що обертається, Ширина - 595 мм, Глибина - 343.5 мм, Висота - 388 мм, вага - 15 кг, білий

Опис CANDY MIC20GDFB

Мікрохвильова піч CANDY MIC20GDFB

Мікрохвильова піч CANDY чудово підійде для повсякденного приготування їжі. Вона поєднує зручне управління, практичний дизайн і корисні функції. Потужності 800 Вт буде достатньо для швидкого розігріву і приготування улюблених страв. Виберете один з п'яти передбачених рівнів потужності для створення оптимальних умов приготування їжі.

Зовнішній вигляд. CANDY MIC 20 GDFB отримала міцний корпус білого кольору, який відрізняється ергономічним дизайном і гармонійно виглядає в будь-якому інтер'єрі. Він має габарити 59.5 х 38.8 х 31.5 см. Пристрій оснащений поворотним столиком діаметром 245 мм. Всередині камера покрита високоякісної нержавіючої сталлю, яка відрізняється великою стійкістю до високих температур і механічних пошкоджень. Обсяг робочої камери становить 20 літрів.

Особливості управління. Налаштовувати параметри роботи мікрохвильової печі дуже зручно за допомогою поворотного регулятора і набору механічних кнопок. Для підвищення зручності при повсякденному використанні виробник передбачив спрацьовування звукової сигналізації по закінченню приготування. Також мікрохвильова піч оснащена корисними функціями автоматичного розігріву і автоматичного приготування. Гриль потужністю 1000 Вт дозволить вам готувати м'ясо, птицю та овочі з мінімальним використанням рослинного масла.

Мікрохвильова піч - електроприлад, який використовує явище розігріву водомістких речовин електромагнітним випромінюванням дециметрового діапазону (зазвичай з частотою 2,450 ГГц) і призначений для швидкого приготування, підігріву або розморожування їжі.

На відміну від класичних печей (наприклад, духовки або російської печі), розігрівання їжі в мікрохвильовій печі відбувається не тільки з поверхні розігрівається тіла, але і за його обсягом, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі даної частоти проникають і поглинаються харчовими продуктами приблизно на 1,5 - 2,5 см по глибині від поверхні. Це скорочує час розігріву їжі; середня швидкість нагріву в СВЧ-печах становить 0,3-0,5 ° С в секунду.

Характеристики CANDY MIC20GDFB

Тип гриль
Спосіб установки вбудована
Об'єм 20 літрів
Тип внутрішнього покриття нержавіюча сталь
Потужність НВЧ 800 Вт
Потужність гриля 1000 Вт
Тип керування електронний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят кнопка
Функції та спеціальні програми авторозігрів
Оснащення решітка для гриля
Діаметр поворотного піддону 245 мм
Додатково таймер
Ширина 595 мм
Глибина 343.5 мм
Висота 388 мм
Вага 15 кг
Колір білий