Мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI

Код товару: 995421
Немає в наявності
  • Інформація по Delfa AMW-20DGI
  • Виробник: Delfa
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AMW-20DGI
  • Вага: 13.826 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - з грилем, окремостояча, об'єм - 20 літрів, тип гриля - кварцовий, потужність НВЧ - 700 Вт, потужність гриля - 1000 Вт, тип керування - електронний, дисплей - дисплей, годинник, діаметр поворотного піддону - 255 мм, підсвічування камери, таймер, захист від дітей, піднос що обертається, Ширина - 440 мм, Глибина - 340 мм, Висота - 259 мм, вага - 11 кг, сріблястий

Опис Delfa AMW-20DGI

Актуальна завжди і всюди
Отдельностоящая мікрохвильова піч Delfa AMW-20DGI - сучасний кухонний прилад за допомогою якого можна готувати і підігрівати їжу, а також розморожувати сировину і напівфабрикати. Компактні габаритні розміри дозволяють розмістити пристрій навіть в умовах обмеженого простору малогабаритних квартир. Апарат з об'ємом робочої камери 20 л прекрасно підходить для роботи в офісних приміщеннях або для невеликої сім'ї.

Розширений функціонал
Завдяки наявності кварцового гриля потужністю 1000 Вт СВЧ-піч здатна крім розігріву підсмажувати продукти до хрусткої, апетитною скоринки, завдяки чому багато традиційні страви (м'ясні та рибні делікатеси, піца і інша випічка) набувають неперевершений аромат і смак. Незважаючи на значну продуктивність кварцовий електрогриль економно витрачає електроенергію і його робота не надто відбитися на комунальних рахунках.

Простота і комфорт
Управління апаратом інтуїтивно зрозуміло кожному члену сім'ї і не викликає складнощів. Тактовий перемикач в союзі з кнопками дозволяє швидко і точно виставити параметри і активувати пристрій для ефективної роботи.

Опції і можливості
Для зручності роботи користувачу надана можливість налаштувати на дисплеї апарата годинник. Активація функції «захист від дітей» дозволить попередити сторонні втручання в роботу пристрою.

Спеціальні програми
Модель передбачає кілька автоматичних режимів роботи для максимально комфортної експлуатації. Можливість готувати страви з використанням попередньо встановлених програм з авто-настройками значно спрощує і прискорює процес. Три режиму для розморожування ( «швидка», «за вагою» і «за часом») дає можливість користувачеві орієнтуватися по ситуації (залежить від видів сировини, наявності часу та ін.) І самому вибирати оптимальний цикл.

Характеристики Delfa AMW-20DGI

Особливості годинник
Тип з грилем
Спосіб установки окремостояча
Об'єм 20 літрів
Тип гриля кварцовий
Тип внутрішнього покриття емаль
Потужність НВЧ 700 Вт
Потужність гриля 1000 Вт
Тип керування електронний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят ручка
Функції та спеціальні програми швидкий нагрів
Діаметр поворотного піддону 255 мм
Додатково таймер
Ширина 440 мм
Глибина 340 мм
Висота 259 мм
Вага 11 кг
Колір сріблястий